Speltips: NHL i Sverige Colorado – Ottawa 10/11

Colorado – Ottawa, Ishockey NHL

Matchen:

Dags för lite uppvisning i NHL igen, denna gång spelas matchen i vårat avlånga land och hoppas verkligen ni ska dit och se (mål)festen !
Det är Colorado som tar emot Ottawa, Colorado står som hemmalag fastän det inte har någon betydelse alls för matchen.
Här tror jag på en målrik och rolig match, det kommer vara en hel del show för att locka publikens intresse till ligan och det kommer vara full fart framåt.
Lagen har en bra målform och ganska taskig defensiv, det uppdukat för oddset 1.71 på över 5.5 mål i matchen vilket jag hugger direkt !
Ser man båda lagens senaste matcher är det ner med huvudet och anfall som gäller, målfesterna avlöser varandra.

Statistik: 

Colorado har raden 7-1-0-6 och målskillnad 48-47 efter 14 omgångar vilket ger ett snitt på totalt 6,8 mål per match.
Ottawa har raden 5-1-5-3 och målskillnad 51-47 efter 14 omgångar vilket ger ett snitt på totalt 7.0 mål per match.
Colorados har spelat över 5.5 mål i 7/7 senaste matcherna !
Ottawa har spelat över 5.5 mål i 4/5 och 8/11 senaste matcherna.

Slänger vi ett getöga på inbördes matcher sista åren så har de 5/6 och 9/11 senaste mötena gått över 5.5 mål och gett pengaregn. 
Inför exalterade svenskar och ett sprängfyllt globen så blir det åka av, utgångstipset landar på 4-3 Colorado !

Speltips: Över 5.5 mål

Odds: 1.71

Spelstopp: 20.00 

Spelbolag: BetFinal

Lycka till om du tar rygg !

Tipsa om Speltips: NHL i Sverige Colorado – Ottawa 10/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades