Speltips: Newcastle United – Tottenham; Englands Premier League 11/8

Bara att gratulera återigen efter det senaste speltipset där vi hämtade fina 2 gånger pengarna. Vi hade spelat -1 (Asian lines) på Bordeaux mot Mariupol och matchen inledde med ett undertag men tillslut så vände man och matchen slutade 1-3. Idag går vi vidare för den tredje raka vinsten och denna gången återigen till över dubbla pengarna. Vi rör oss till efterlängtade Premier League där jag har ett speltips mellan Newcastle United ska ta emot Tottenham. 

Speltips: Newcastle United – Tottenham; Englands Premier League 10/8

Newcastle avslutade förra årets Premier league precis i mitten av tabellen. Man slutade på 10:e plats och tog 12 vinster, 8 oavgjorda och 18 förluster säsongen igenom. 8 av dessa vinsterna tog man på hemmaplan samtidigt som man spelade 4 matcher oavgjort och 7 matcher förlorades. Man går in i detta årets Premier League med fåtal nya namn. Vi har Federico Fernandez som hämtats in på Swansea, samt Fabian Schar som hämtats från Deportivo La Coruna i Spanien. Man har alltså helt klart förstärkt backlingen inför denna säsongen. Utöver detta så har man hämtat in Sung-yong Ki i mittfältet och tagit in Kenedy samt Rondon på lån från Chelsea och West Bromwich. Ikväll får vi se vem av dessa spelare som tar en startplats. Ikväll ska man ta emot ett Tottenham som ser ut precis som förra året.

Tottenham slutade på en tredjeplats i Premier league och lyckades ta 23 segrar, 8 oavgjorda och 7 vinster genom säsongen. Man var ligans näst starkaste bortalag med bara City framför sig. På 19 spelade bortamatcher tog man 10 vinster, 4 oavgjorda och 5 förluster. Man kommer in i dagens match med samma lag som förra säsongen och oavsett ifall detta är en premiärmatch så ska Tottenham vara samspelta mer än i princip alla andra lag. Tottenham kommer gå full fart framåt idag för att öppna upp säsongen med 3 poäng.

Inbördes möten:

Senaste 2 mötena mellan dessa lagen har vunnits av Tottenham. Man tog en stabil 0-2 seger på bortaplan förra säsongen samt ett 1-0 resultat på hemmaplan. Innan dessa matcherna så har resultatet gått lite åt båda håll.

Jag tror att Tottenham tar hem tredje raka segern idag mot ett Newcastle som även ifall de förstärkt i backlinjen kommer få ligga på egen planhalva matchen igenom och ett 0-1 eller 0-2 resultat känns rimligt. 2 gånger pengarna hämtas på Rizk för den raka 2:an.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Tottenham är ett bättre lag på alla positioner

✅ Man kommer in i denna matchen med samma trupp som förra laget. Även om det är premiärmatch så ska laget vara samspelta.

✅ 2 senaste mötena vanns av Tottenham

⚠ Premiärmatcher är alltid svåra då lagen haft långa uppehåll

 

Tipsa om Speltips: Newcastle United – Tottenham; Englands Premier League 11/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades