Speltips: Newcastle – Arsenal Premier League 15/9

Lördagens speltips kommer från Premier League och det är mötet mellan Newcastle och mitt kära Arsenal som jag spelat på. 
Två lag som inte riktigt fått ordning på sina försvar än och är inblandade i en hel den målfester. Jag tror detta fortsätter och kliver in på ett målspel till fina oddset 1.76. 

Premier League: 

4 omgångar är delade och de nykomponerade lagen har inte riktigt spelat ihop sig än. Det syns på båda dessa lags resultat hittills och det är svängdörrar som fladdrar friskt i försvaren. 
Newcastle har haft ett tufft schema där man bl.a mött Tottenham, Chelsea och City inledningsvis och således ställts på tuffa prov. 
Arsenal har även dom mött Chelsea och City och fick också plocka ut ett par bollar ur eget nät. 
Lagen har på dessa 4 matcher haft nästan exakt samma motstånd, 3 av 4 lag är samma och målfesterna hoppas jag fortsätter även här. 
Jag väljer att spela över 2.5 mål totalt i matchen till oddset 1.76 hos LeoVegas. Oddset är för tillfället lite högre på asianmarknaden. 

Newcastle: 

Laget kom på en förvånande fin 10e plats förra säsongen där hemmaspelet va grunden till detta. 28p på hemmaplan och endast 16p på bortaplan blev deras totala poängskörd. 
Man fick raden 8-4-7 och målskillnad 21-17 på sina 19 hemmamatcher. Det fina försvarsspelet har man inte sett röken av denna säsong och förlusterna haglar denna säsong. 
Man har inlett med resultaten: 
1-2 förlust hemma mot Tottenham.
0-0 borta mot Cardiff (där man missade straff på stopptid) 
1-2 förlust hemma mot Chelsea.
3-1 förlust borta mot Nottingham i cupen.
2-1 förlust borta mot City i förra omgången. (där City borde gjort 2-3 mål till på alla chanser)
Rafael Benitez får inte spelet att funka och hänger löst redan nu, fansen behöver poäng och mot ett offensivt Arsenal med svajigt försvar så finns absolut möjligheterna. 

Arsenal:

Laget har tagit in en ny tränare efter alla år med Wenger. Han började forma sitt lag med flera värvningar och de spelas sakta sakta in i laget. (För sakta för min smak) 
Självklart kommer han behöva tid för att få ihop alla pusselbitar men medan han experimenterar tänker jag njuta av målfesterna som sker pga kaoset. 
Inledningsvis har Arsenal spelat såhär:
0-2 förlust hemma mot City. (totalt överkörda och 0-4 hade varit mer rättvist)
3-2 förlust borta i derbyt mot Chelsea. (Där missade Arsenal 3 KANONLÄGEN typ från straffpunkten och borde gjort fler mål)
3-1 vinst i derbyt hemma mot West Ham. 
2-3 seger borta mot Cardiff.
Ja ni ser vilka målfester det blir i Arsenals matcher. De spelar en väldigt offensiv fotboll och med nykomponerat försvar så finns det saker att jobba på. 

Lagens matcher hittills denna säsong: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Båda lagen har spelat 2.5 mål i 3/4 matcher hittills i ligaspelet. 

✅ Båda lagens försvar svajar ordentligt och många mål släpps in. 

✅ Arsenal skapar mängder av målchanser och gjort 8 mål framåt på sista 3 matcherna.

✅ Samarbetet mellan Lacazette och Aubameyang funkar bättre o bättre för varje match. 

⚠️ Förra mötet slutade 2-1 till Newcastle men generellt blir det ofta målsnåla matcher här på St.James Park när dessa lag möts. 

⚠️ Är Benitez desperat efter poäng ? Parkerar han bussen och satsar på kontringar missgynnar det målspelet helt klart. 

Lycka till om du ryggar detta speltips !
Utgångstips 1-2. 

 

Tipsa om Speltips: Newcastle – Arsenal Premier League 15/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades