Speltips: New york Knicks – Utah Jazz (Nattens NBA)

I nattens rek så har jag tittat närmare på Knicks mot jazz då jag anser att natten NBA matcher är sjuka! Det är sån week idag att alla jämlika lag kör mot varandra och de då NBA drar igång påriktigt! Då man får se vilka som står upp och vilka som bevisar att de förtjänar en plats i playoffs!

Natten rek är riktigt fin då Knicks som jag anser vara det bättre lag i denna match har gjort det sjukt bra på sistone då de jobbar som ett riktigt lag och det är det som krävs! Samarbete då basket är en lag sport och inte en ensam mans sport! De har fått till det riktigt fint offensivt men behöver träna lite på sitt defence! Största anledningen till varför jag står fast vid att Knicks kommer ta denna match är för att den bästa spelare i jazz är borta i spel! Han kommer tillbaka om 3-4v så honom lär vi inte se fram till efter jul någonstans! Det är Gorbert! Han är så viktigt i Jazz då han är så bra defensivt med sina rebounds och bara allmänt störande för motståndarna! Utan honom kommer jazz ha det riktigt jobbigt! Knicks ser sjukt bra ut inför denna match då kristaps och Hardaway jr kommer ta hand om poängen medans Kanter kommer de varje rebounds! Ingen Gobert som kan stå där och va jobbigt idag inte!

 

lycka till men inte för mycket! Nu går vi för den åttonde segern och sen firar vi imorgon när vi ska till jobbet!!

 

speltips: Knicks -3

odds: 1,76

spelbolag: Scandibet

spelstopp: 01:30

 

Tipsa om Speltips: New york Knicks – Utah Jazz (Nattens NBA) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades