Speltips: New York Islanders – Minnesota Wild (19/2) USA; NHL

Gårdagens speltips på hemsidan mellan Waregem och Eupen satt utan problem. Vi hade spelat över 2.5 mål i matchen och redan i halvtid så var resultatet 2-2. Waregem gick vinnande ur matchchen tillslut med 3-2 i slutresultat. Tyvärr rök vi i 3-steget i Serie A. Genoa som normalt snittar 5 hörnor gjorde igår 10 mot Inter. Inter är det mest hörnrika laget i Serie A men ibland så går det bara inte. Inter i underläge har nog aldrig gjort mindre hörnor än motståndarna denna säsongen förens igår. Bara att beklaga den förlusten för er som var med och se vidare. Idag går jag tillbaka till NHL där det har gått väldigt bra på den senaste tiden. I mitt speltips Idag har jag valt att reka New York Islanders mot Minnesota Wild. Två målrika lag som kommer slåss in i sista minut om vinsten idag.

Speltips: New York Islanders – Minnesota Wild (19/2) USA; NHL

New York Islanders snittar 3.57 gjorda mål och 3.53 insläppta mål på hemmaplan. Man har 66.7% av sina spelade hemmamatcher spelade med över 5.5. 20/30 matcher är alltså spelade över linan och idag tar man emot ett målrikt bortalag i Minnesota.

Minnesota snittar 2.7 gjorda mål på bortaplan och 3.63 insläppta. Man har spelat 18/27 matcher över 5.5 mål. Precis som Islanders så har man alltså spelat över 5.5 mål i 66.7%. fast på bortaplan.

Ser ingen anledning till att det inte blir mycket mål i denna matchen. Jag tror på en jämn match som slutar 3-3 eller 3-4 till något av lagen. Islanders är svag favorit för mig, men pucken kommer nog röra sig mycket mot båda mål och därför väljer jag hellre att spela målspel på Betfinal till 1.71 i odds.

  • Speltips: Över 5.5 mål
  • Odds: 1.71
  • Spelstopp: 19.00
  • Spelbolag: Betfinal (Bonus 100% upp till 1000kr)

Önskar alla lycka till vid rygg och kom ihåg att NHL är NHL. ;)m

Tipsa om Speltips: New York Islanders – Minnesota Wild (19/2) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades