Speltips: New York Derby från MLS USA 9/7

Måndagens speltips kommer från MLS och ett New York derby mellan City och Red Bulls. Matchen startar 01.00 och här tänker jag spela på ett specialspel som jag tycker känns väldigt trovärdigt. 

MLS: 

Matchen jag har spelat på är från Eastern Conference mellan tabell 2an New York City och New York Red Bulls som ligger 3a. 
Ett hett derby på schemat och det är två lag som har hemmaplan som sin stora styrka. 
En sak till har de gemensam, båda lagen snittar 2 mål framåt och det ska jag ta tillvara på med detta spel. 
BLGM + över 2.5 mål ger fina 1.71 hos Betfinal och den tar jag alla dagar i veckan !

New York City: 

Laget ligger 1a i hemmatabellen med raden 7-1-0 och målskillnad 21-4. Mycket imponerande offensiv och tät defensiv. Med snabba huvudräkning ser ni att de snittar nästan 3 mål framåt och 0.5 mål bakåt på sina hemmamatcher. De spelar en offensiv fotboll med 4-3-3 med legenden David Villa på vänsterkanten och Malmöbekanta Berget i mitten på sitt anfall. Nu fick Villa en smäll på knät för 2 matcher sedan och missade förra matchen borta mot Chicago (3-2). Nu är han 50/50 till start och jag hoppas skyttekungen startar men laget har fler offensiva pjäser om han startar på bänken. 
8 hemmamatcher och i 7 av dom har City gjort minst 2 mål framåt. Detta speltips har “bara” suttit i 3/8 matcher men mest pga sin stabila defensiv. Men nu är det derby och möter ett av ligans bästa bortalag.
Dessutom trivs inte City mot Red Bulls och har 2 raka storförluster mot inom 2 månader bara. 4-0 och 4-0, här får defensiven det svårt att hålla nollan igen !

New York Red Bulls: 

Laget ligger 2a i bortatabellen med raden 4-1-3 och målskillnad 14-12 på sina 8 matcher. Det ger ett målsnitt på 1.75 mål framåt och 1.5 mål bakåt. 
Tittar man på lagets bortamatcher så sitter spelet BLGM väldigt ofta (6/8) matcher och detta målspel har suttit i 5/8 matcher. 
Lagets skyttekung Bradley Right Phillips är i högform och gjort 6 mål på sista 8 matcherna.
Red Bulls kommer till detta derby med 3 raka segrar i ligan och bör ha bra självförtroende inför denna tuffa uppgift. 

Red Bulls trivs alltså i dessa derbyn och kommer med två vinster och ett kryss på dom sista 3 mötena. 

Lagens målform sista 5 matcherna:

 

Som ni ser är det sällan det blir målsnålt när lagen spelar. Nu är det derby med 2 lag som gjort näst mest mål i ligan som möts och här kan det bli bra underhållning !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Derby och då blir det alltid extra tända spelare som ger järnet. 

✅ Hemmalaget är favoriter men bortalaget har vunnit med 4-0 och 4-0 sista mötena. 

✅ Båda lagen har bra målform.

⚠️Spelar David Villa eller inte ?! Han är 50/50 till start och vore ett tapp offensivt för hemmalaget. 

Lycka till om du ryggar !

Tipsa om Speltips: New York Derby från MLS USA 9/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades