Speltips: New Orleans Pelicans – LA Clippers (Nattens NAB)

Idag har jag hittat ett odds som är guld värd att lägga! LA Clippers har back too back och förlorade igår natt mot OKC med 9p (111-120), så idag har de rest till New Orleans. Samtidigt har New Orleans har vilat och är startklara för en vinst idag! New Orleans stjärnduo, Davis och Cousins har gjort det riktigt bra tillsammans då de har verkligen hittat varandra på planen så idag kommer vi får se en hel del rebounds och poäng från deras sida speciellt när LA Clippers har back too back då de är trötta i benen, speciellt när Clippers hade en stor match mot OKC igår och all kraft gick åt den matchen.

Davis och cousins kemi är så bra tillsamans att de brukar göra mellan 40-50% av lagets poäng! De gör hur mycket poäng som helst tillsammans samt att i dagens nba gör couins mest poäng bland alla centers som finns idag. Både Davis och cousins är grymma på rebounds och är även All-stars!

Lycka till vid rygg och komihåg att den som inte tar chanser får inte dricka champagne.

Speltips: NO Pelicans -5
Odds: 1.7
Spelbolag: Scandibet
Spelstopp: 01:00

Tipsa om Speltips: New Orleans Pelicans – LA Clippers (Nattens NAB) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades