Speltips: Nattens NHL Winnipeg – Buffalo 6/1

God morgon allihopa, vad härligt att vakna till en NHL seger som jag utlovade inatt, Buffalo är verkligen inget bra lag och totalt ur form. De har ingenting att hämta mot topplagen och siffrorna 6-2 säger ganska mycket. Då ska man även tänka på att det stod 5-0 efter halva matchen och Minnesota stannade av i sista svängen.
Inatt har jag en till NHL match och den känns faktiskt ännu mera given än Minnesota segern inatt, min form har hittat tillbaka och nu tycker jag vi fortsätter på denna inslagna vägen med detta speltips.
Här har jag hittat ett riktigt guldkorn igen som startar 02.00, så klockan 04.30 så är kassan påfylld igen ! 😉

Winnipeg – Buffalo, Ishockey NHL

Matchen:

Jag fortsätter med NHL efter nattens fina seger, nattens speltips landar på att hemmastarka Winnipeg kommer förlänga Buffalos nattsvarta bortastatistik. 
Winnipeg ligger 3a i Western Conference och Buffalo ligger sist i Eastern Conference. Det skiljer hela 24 poäng mellan lagen och det ger en fingervisning om hur mycket bättre Winnipeg är i grunden. 
Alla NHL fantaster är imponerande av Vegas Golden Knights säsong och hemmaspel, men då ska man veta att Winnipeg ligger 2a i hemmatabellen och jagar dom. 
Dessutom har de spelat 2 matcher mindre på hemmaplan och kan vara 2 poäng bakom Vegas när dessa 2 matcher är spelade. Vad jag vill säga är att Winnipeg är minst lika bra som Vegas på hemmaplan, och ska inatt alltså möta ett av de sämsta lagen i NHL som spelar back to back medan Winnipeg fått längre vila. 
Synar vi även lagens form så pekar allting på en klar hemmaseger. Winnipeg kommer med 3 raka segrar och 10/11 segrar på slutet. Något som är värt att notera är att Winnipeg har gjort minst 4 mål framåt i 9 av dessa 11 matcher.

Winnipeg är otroligt målrika inför hemmafansen och jag kan verkligen inte se hur Buffalo med trötta ben ska kunna stå emot här. 
Buffalos bortaform är ingen vacker läsning och de har nu 12 förluster på 14 senaste bortamatcherna !
Tror detta blir en enformig match och till slut blir det en enkel seger som lutar åt siffrorna 4-2, 5-2.

Statistik:

Winnipeg har hemmaraden 13-1-1-3 och målskillnad 75-46 efter 18 matcher.
Buffalo har bortaraden 3-2-6-11 och målskillnad 50-75 efter 21 matcher.
Lagen har inte mött varandra denna säsong så ingen inbördes historik finns att luta sig mot. 

Utgångstipset landar på 4-2, 5-2 !

Lycka till om du ryggar !

 

Tipsa om Speltips: Nattens NHL Winnipeg – Buffalo 6/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades