Speltips: Nattens NHL : Vegas Golden Nights – Nashville 3/1

Vegas Golden Nights – Nashville, Ishockey NHL

Matchen:

Dagens speltips blir från NHL, och jag har valt att lägga pengarna på årets sensationslag Vegas Golden Nights. Jag har klickat i spelet att de ska vinna inklusive övertid och straffar och tittar man på hur laget spelat sista 2.5 månaderna på hemmaplan så får man nästan svindel.
Laget har seglat upp till att vara conferenceledare och det är framför allt hemmaspelet som bidragit till det, man kommer till start inatt med 15 segrar på 17 senaste hemmamatcherna.
Bara dom 5 senaste matcherna visar upp vackra siffror som 2-1 mot Pittsburgh, 5-2 mot Florida, 4-3 mot Tampa Bay, 3-0 Washington och senast 6-3 mot Toronto på nyårsafton.
Laget är otroligt svårstoppade och inatt är det conferance 3an Nashville som ska försöka ta poäng här.

Nashville är riktigt bra på bortaplan och är faktiskt conference 2a i bortaspelet så de ska absolut inte nonchaleras. 
Men tittar man på Nashvilles form så ser den väldigt bra ut vid första ögonkastet, tittar man lite mera noggrant så har segrarna kommit mot lag på den nedre halvan.
Nu ska de alltså möta det bästa hemmalaget och här blir det svårt att åka hem med en seger !
Vegas går som tåget och här tror jag på en knapp hemmaseger igen. 

Statistik:

Vegas har hemmaraden 11-5-1-2 och målskillnad 73-45 och leder hela NHLs hemmastatistik. Så inklusive ÖT har de 16-3 i vinster, otroligt fina siffror till detta spel.
Nashville har bortaraden 10-1-3-6 och målskillnad 56-48 och är ett av NHL bästa bortalag.
Vegas har vunnit 84% av sina hemmamatcher.
Nashville har vunnit 55% av sina bortamatcher.

Lagen har mötts 1 gång tidigare och det var för 3 veckor sedan. Då hade Nashville hemmaplan men Vegas vann med 4-3 ändå.
Nu har de hemmaplan där de har ett enormt självförtroende och Vegas ska ses som stora favoriter.

Jag tror på liknande siffror denna gång och en jämn tät match att vänta ! 3-2, 4-3 ?

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Nattens NHL : Vegas Golden Nights – Nashville 3/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades