Speltips: Nattens NHL Toppmöte 14/3

1/2 speltips satt igår igen, ett mål ifrån full jackpot och de där små marginalerna som behövs saknades igår.
Dagens speltips kommer från NHL och det är ett toppmöte mellan Nashville och Winnipeg. 2 av lagen som gjort mest mål i NHL och här tror jag på en ny målfest !
När lagen möts har det blivit en explosion av mål och idag säger magkänslan att saftblandaren kan få snurra många gånger. 

Matchen: 

Detta är Nashville som toppar Western Conference som tar mot Winnipeg som ligger 3a i samma conference. 
Båda lagen är väldigt målglada av sig och motståndarlagen i ligan har stor respekt för deras snabba anfall. Lagen besitter även en väldigt bra defensiv som tagit lagen till toppen. 
Här tänker jag spela över 5.5 mål för när lagen mötts tidigare så har det bjudits på rejäla shower för publiken. Formen är väldigt god hos båda lagen trots att de åkte på en oväntad förlust i förra omgången. 
Nej målspelet känns riktigt bra och tusenlappen åker in !

Nashville: 

Laget ligger 1a i Western Conference med raden 34-10-10-14 och målskillnaden 222-173 efter 68 matcher. Laget öser in mål som ett kollektiv och har ingen direkt poängkung som sticker ut denna säsong. 
Den bästa poängspelaren de har är svenska Viktor Arvidsson på plats 59 i skytteligan med 51p. Det vittnar om att de har flera linor som levererar offensivt och allting hänger inte på första kedjan. 
Till denna match kommer Nashville med kanonform. De åkte på en förvånande förlust sist men innan den matchen hade de vunnit 10 raka matcher ! Självförtroendet är såklart på topp och denna match fanns säkert i tankarna redan då !

Winnipeg: 

Laget ligger 3a i W.C med raden 37-4-9-18 och målskillnaden 227-179 efter 68 matcher. Winnnipeg har inte samma bredd på mälskyttet och lutar sig mera mot några riktigt tunga poängplockare istället. 
Den stora poängplockaren är Blake Wheeler som har imponerande 68 poäng och toppar NHLs assistliga. Efter honom kommer den välkände 19 åriga Patrik Laine som gjort mest mål i hela NHL tillsammans med legenden Ovechkin på 40 mål.
Även Winnipeg har bra form och har vunnit 7/10 senaste matcherna. En av förlusterna var just mot Nashville och den galna tillställningen slutade 5-6 till Nashville !

Inbördes möten: 

Dessa offensiva lag har mötts 3 ggr denna säsong och de matcherna har slutat 5-3 Nashville, 4-6 Winnipeg och sist 5-6 Nashville.

Snart är det dags för slutspelet och dessa lag vill säkert tvåla till en stor konkurrent och kommer ge järnet här. 
Tror på en målglad och chansrik match som passerar 5.5 mål med marginal !

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Speltips: Nattens NHL Toppmöte 14/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades