Speltips: Nattens NHL Devils vs Flyers 2/2

Ny månad och nya möjligheter. Förra månaden innebar min 11e raka månad med minst 9000 kr i vinstutdelning. All vinst är bra vinst men denna månad ska det bli ännu mera har jag tänkt ! 
Nattens speltips kommer från NHL i ett möte där många nog avstår spel. Jag väljer att ta rygg på form och inbördes möten och har en idé. 

New Jersey Devils – Philadelphia Flyers, NHL

Matchen:

Det är Devils på plats 6 i tabellen i Eastern Conference som tar emot Flyers som ligger på plats 8 i samma division. Det skiljer bara 2 poäng på lagen och de har nästan exakt samma målsnitt framåt och bakåt. 
Devils står på 147-147 och Flyers på 141-141 så en jämn match att vänta vad det ser ut som. Men här tänker jag lägga pengarna på att Flyers vinner inklusive övertid och straffar. 
Anledningen till att jag synar detta spel är lagens form och inbördes möten. Det skiljer enormt mycket på formen och Devils kommer med 3 vinster på senaste 13 matcher. 
Flyers däremot gjorde förändringar på tränarsidan och örfilade upp spelarna till det bättre. Nu har de vunnit 8/10 senaste matcherna och även vunnit 16 av de 23 senaste matcherna. 
Att Flyers förlorde senaste matchen mot suveräna Tampa Bay och är inget att dra för stora växlar om då Tampa och Vegas spelar i en egen liga just nu. 

Statistik och Form: 

Devils har hemmaraden 13-11 och målskillnad 71-69
Flyers har bortaraden 11-12 och målskillnad 66-66
Tittar vi på lagens form sista 10 matcherna så ligger Devils på plats 14 och Flyers på plats 3.
Tittar vi på lagens form sista 5 matcherna så ligger Devils på plats 15 och Flyers på plats 3.

Inbördes möten :

Lagen har mötts två gånger i år och båda matcherna har slutat med seger till Flyers innan 60 min är spelade.
Matcherna har slutat 5-3 och 3-1. Nu har jag valt Flyers ML och känner att detta odds är väldigt trevligt. 

EDIT: Denna rek skrevs innan gårdagens matcher hade börjat.
Flyers förlorade borta mot hemmastarka Washington med 5-3 och inte mycket att säga om.
Att Flyers gör 3 mål och vinner skotten i denna hall imponerar mycket och jag tror fortfarande hårt på detta spel trots att de är B2B !

Lycka till om ni ryggar !

Mina månadssiffror för Januari. Vill ni se längre tillbaka så klicka på “Från start” inne i filen. 

 

 

Tipsa om Speltips: Nattens NHL Devils vs Flyers 2/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades