Speltips : Nattens NHL Minnesota – Buffalo 5/1

Minnesota – Buffalo, Ishockey NHL

Matchen:

Dags för lite NHL igen och nattens speltips landar på att hemmastarka Minnesota ska tvåla dit bortasvaga Buffalo.
Att Olybet ger mig 1.91 på detta odds kan jag inte förstå. Det skiljer just nu extremt mycket i form på lagen och jag kan faktiskt inte hitta någonting som talar för en bortaseger.

Minnesota ligger just nu på en 9e plats i Western Conference medan Buffalo ligger tvärsist i Eastern Conference, trots 2 matcher mer spelade än närmaste konkurrent.
Minnesota kommer med 3 raka segrar på hemmaplan men tittar vi längre tillbaka så har de vunnit 8/9 senaste matcherna inför hemmafansen. 3 av dessa är efter förlängning.
Tittar vi på alla säsongens hemmamatcher så har de vunnit 13/19 hemmamatcher, och nu ska de möta ett av de sämsta lagen i ligan.
Buffalo har en tung ryggsäck och i den ser vi en hemsk bortastatistik. De vann senaste matchen men innan den har de förlorat 11/12 senaste bortamatcherna.

Jag kan faktiskt inte se hur Buffalo ska kunna skrälla här, Minnesota som besegrat topplagen här hemma får se detta som en av årets lättaste hemmamatcher på förhand.
Nä jag tror att Minnesota plockar hem denna match till slut och man gör det inom ordinarie tid dessutom.
Här kommer hemmafansen i Xcel Energy Centerlyfta sina hjältar och framgångsvågen på hemmaplan kommer fortsätta inatt.
Matchen börjar 02.00 så vid klockan 04.30 så kan vi kallt räkna hem en extrapeng in på kontot !
Om formen håller i sig för båda lagen så tror jag detta slutar någonstans vid 3-2, 4-2 till Minnesota.

Statistik:

Minnesota har hemmaraden 10-3-2-4 och målskillnad 59-40
Buffalo har bortaraden 3-2-6-10 och målskillnad 50-75

Lagen har bara mötts en gång i år och då vann med Minnesota med 5-4 på bortais.
Utgångstipset landar på 3-2, 4-2 !

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips : Nattens NHL Minnesota – Buffalo 5/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades