Speltips: Nattens basket – NBA (19/10)

Igår tog vi hem 100% av tipsen 2/2 gick in och idag känner jag i magen att de blir 3/3! Ja, idag har jag 3 rekar som jag ska köra på hos Scandibet.

Först och främst vill jag förklara att 1 UNIT för mig är 10% av kassen! Så ni vet vad ni ska spela för att vi ska gå hårt in på Scandibet!

Speltips #1

BACK TO BACK! Boston Celtics åker till hemmaplanen inatt och tar emot Milwaukee Bucks! Vilken match det var igår mellan boston och cleveland! Vilken återhämtning boston gjorde i halvlek efter Hayward bröt benet. De var igår det! Så idag fokuserar vi på en ny dag och nya möjligheter! Boston som ni såg igår är hur bra som helst och har verkligen hjärtat på rätt plats när de kommer till viljan att vinna hela NBA i år. Förlusten med 3 poäng igår sved rejält för boston och de kommer verkligen inte tappa poäng idag! Boston förlorar omöjligt 2 matcher i rad och speciellt inte på hemmaplan denna gång! Fin bänk att ha som ersättare till Gordon Hayward! Marcus smart kanske?? Bucks och andra sidan har det jobbigt! Visade inget speciellt under preseason och deras stjärna Parker är fortfarande skadad! så lär inte bli någon Parker som PG idag som bokstavligen är så viktigt för laget då Parker och Antetokounmpo är en sjuk kombo! Idag kommer boston gå in för kross och vi lär se en underhållande match!

UNITS: 2,5
Spelstopp: 01:30

Speltips: Boston Celtics -3
Odds: 1.9

Speltips #2

Nästa match idag kommer befinna sig i Memphis då de tar emot laget Pelicans! Pelicans vilken försäsong alltså, oj var deras spelare har bra kemi med varandra, säger bara Cousins och Davis! Dessa två killar gör allt och lite till! De kommer vara på start femma och har inga skador eller något liknade utan de kommer köra på 100%! Ända fördelen Memphis har idag är att de är på hemmaplanen och fansen som kan hypa mycket men erfarenheten som Davis har så lär detta inte vara några problem! New orleans Pelicans ska bara vinna detta! i mina ögon ska detta vara en match som de ska ta enkelt! Dessutom så är bolagen ute och cyklar med detta underbara odds till 2.15.

UNITS: 2
Spelstopp: 02:00
Speltips: New Orleans Pelicans
Odds: 2.15

Speltips #3

NBA’s sämsta lag tar emot Portland! Guld odds man får! vad gör spelbolagen är frågan? ja, jag fattar de är början av säsongen, man vet inte hur spelarna är men hallå? -2 till 1.91? Tack för den säger jag bara! Portland är så mycket bättre än Suns att de bara är komiskt! Portland är på hemmaplan idag men de ska inte spela någon roll! de ska bokstavligen gå in och avgöra matchen redan i halvlek! Man kan bara inte torska mot suns! Ja, absolut suns har fixat ihop lite bättre lag än förra årets fiasko men fortfarande, de ska inte vara möjligt för suns och vinna detta!

Units: 2
Spelstopp:04:00
Speltips: Portland Trail Blazers -2
Odds: 1.91

Tipsa om Speltips: Nattens basket – NBA (19/10) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades