Speltips: Nashville Predators – Colorado Avalanche USA:NHL 28/11

Vinnartåget fortsätter och vi står nu med tre raka vinster. Igår så satte vi spelet på över 5.5 mål mellan Florida Panthers och New Jersey Devils. Matchen slutade 3-3 och Panthers vann på övertid. 1.60 gånger pengarna hämtades och 2 raka överspel i NHL har suttit. Det finns ingen anledning att stoppa när man vinner och därför har jag tagit fram ännu ett överspel i nattens NHL. Idag har jag valt att reka en match mellan två av dom målgladaste lagen i NHL just nu, Nashville Predators och Colorado Avalanche. 

Speltips: Nashville Predators – Colorado Avalanche USA:NHL 28/11

Nashville predators:

Efter 24 spelade matcher har man tagit 15 segrar, 3 oavgjorda och 6 förluster. Man har gjort 81 mål framåt och har 58 insläppta mål. Man har spelat exakt 50% av sina matcher över 5.5 mål både ifall man kollar på hemmaplan och totalt sett. Men man är ett av dom lagen som gör absolut flest mål i NHL och inatt när man möter ett annat riktigt målglatt lag i Colorado så borde man nå över 5.5 mål. I sina 5 senaste matcher så har 3 av dom gått över linan.

Colorado Avalange:

Efter 23 spelade matcher har man tagit 12 segrar, 5 oavgjorda och 6 förluster. Man har en målskillnad på 86-65 och precis som Nashville så är man ett av dom lagen som gör flest mål i NHL. På bortaplan så spelar man över 5.5 mål i 63.3% av sina matcher och 4/5 senaste bortamatcherna har gått över linan.

Inbördes möten:

När Nashville spelat hemma så har 3/5 senaste inbördes gått över linan. Jag har idag valt att spela över 5.5 ännu en gång och anser 1.71 i odds på 10bet vara bra.

Nu går vi för den fjärde raka vinsten och jag önskar alla som ryggar lycka till! Spela inte för mer än din egen plånbok tillåter.

Tipsa om Speltips: Nashville Predators – Colorado Avalanche USA:NHL 28/11 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades