Speltips: Napoli – Milan; Italienska Serie A 25/8

Lördagens speltips kommer såklart hämtas i Italienska Serie A ifrån min sida. Matchen som jag tänkt reka idag är mellan ett Napoli som ser iprincip ut som förra året och ett helt “nytt” Milan. 

Speltips: Napoli – Milan; Italienska Serie A 25/8

Napoli:

Man har haft ett ganska tyst transfer fönster då dom ända som är nämnvärda är Verdi från Bologna och Ruiz från Betis. Även om dessa två är bra spelare så kan man dock ställa sig frågan, tar dom en plats i startelvan? Jag säger nej. Man har bättre spelare på båda dessa positionerna redan och kommer antagligen att starta med liknande elva som man hade förra året. Den största ändringen man gjort denna säsongen är tränarbytet. Man har gjort sig av med Sarri och tagit in en annan klasstränare i Ancelotti.

Man slutade förra säsongens Serie A på en andraplats i ligan. Man slutade med endast 4 poäng bakom Juventus och visade att man var med och slogs hela vägen. Napoli har ett av dom bästa anfallen i världen och tryckte in 77 mål på 38 matcher förra säsongen.

Napoli har gjort en bra försäsong och har gjort minst 2 mål i dom 6 senaste matcherna.

Milan:

Milan har varit mycket mer upptagna i transfer fönstret och tagit in spelare som Higuain och Bakayoko. Man har absolut förstärkt denna säsongen och kommer göra en mycket starkare säsong än förra året. Jag tror dock inte att försvaret kommer vara mycket bättre än förra året utan man kommer helt enkelt göra fler mål framåt bara.

Milan slutade förra säsongen på 6:e plats i tabellen. Nu har man förstärkt och vill ta en position högre upp i ligan. Jag tror dock inte att det blir så lätt som man hoppas i dagens match eftersom man kommer med många nya namn och möter ett Napoli som är samspelta.

Inbördes möten:

Napoli har helt klart varit det dominanta laget när dessa lagen mötts på San Paulo. Man har vunnit 4/5 senaste matcher och vunnit med fina marginaler. 2-1, 4-2, 3-0 och 3-1. Milan kan nog skrämmas lite på offensiven idag, men jag tror att historien upprepar sig och hemmalaget gör minst 2 mål ikväll. Jag väljer därför att spela Napoli över 1.5 mål till 1.71 gånger degen på MansionBet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Spelet har suttit i 4/5 inbördes på San Paulo

✅ Napoli har iprincip samma offensiv som tidigare år och är väldigt ihopspelta

⚠ Det är tidigt in på säsongen och Napoli har ny tränare och kanske spelar lite annorlunda fotboll motsvarande förra årets under Sarri.

Utgångstips blir 2-1 med en liten chans för Milan att ta en poäng med 2-2.

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

 

Tipsa om Speltips: Napoli – Milan; Italienska Serie A 25/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades