Speltips: Napoli – Lazio (10/2) Italien; Serie A

Tyvärr så hände någonting riktigt oväntat i mitt förra speltips vi spelade i NHL i matchen mellan Minnesota och Arizona. Minnesota hade en stabil 3-0 ledning men lyckades tappa det till 3-3 och to.m förlora på förlängning. Inte acceptabelt att tappa 3 måls ledning på hemmaplan mot det sämsta laget i NHL. Idag är det ju Serie A, så då har jag såklart lagt NHL på hyllan och väljer att lägga pengarna på en match där mellan Napoli och Lazio. Spelet jag valt ger 1.80 på 10bet och idag hämtar vi tillbaka pengarna från gårdagen.

Speltips: Napoli – Lazio (10/2) Italien; Serie A

Napoli är riktigt starka i år och är uppe i toppen och slåss med Juventus. Man har 8 raka segrar och ikväll igen så kommer man garanterat att gå för en vinst och försöka ta sig förbi Juventus igen. Napoli har spelat 11 hemmamatcher denna säsongen. 8 Vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust har man idag. Napoli har gjort mål i alla 8 vinsterna men i dom 3 andra har man inte gjort något. Idag ska man ta emot Lazio som ligger på 3:e plats precis under Napoli i tabellen. Lazio har gjort mål i 11/12 spelade bortamatcher och 21/23 matcher totalt. Lazio släpper även in mål i 83,3% av deras bortamatcher. Jag tror hemmalaget går som segrare ikväll men har har valt att spela BLGM istället eftersom jag tror båda lagen går offensivt fram och vill ta poäng i denna match.

BLGM spelar jag på 10bet till fina 1.80 i odds och jag har en bra känsla av att vi hämtar tillbaka gårdagens förlust idag. Båda lagen har sina viktigaste spelare tillgängliga och jag tror matchen slutar 2-1 eller 3-1 till Napoli.

  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1.80
  • Spelstopp: 20.45
  • Spelbolag: 10bet (100% bonus upp till 2000kr)

Jag önskar alla lycka till vid rygg men lägg inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Napoli – Lazio (10/2) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades