Speltips: Nancy – Lorient Fotboll Frankrike 26/2

Dagens speltips hittas i Frankrike och Ligue 2 och det är lite fotboll på tapeten. Jag tänker syna spelet BLGM i ett möte mellan 2 lag som haft 3 tunga målfester när de mötts på denna arena. Att båda lagen dessutom är i stort behov av en seger gör att spelet känns ännu bättre.

Matchen: 

Detta är mötet mellan Nancy på plats 17 i tabellen mot Lorient som ligger på plats 10 i tabellen. Jag spår en målrik match med många chanser åt båda hållen. Att bortalaget står som små favoriter passar perfekt i detta spelsätt. Båda lagen snittar över 1 mål framåt och 1 mål bakåt och det gillar jag när jag spelar BLGM. Det är två lag som kämpar om helt olika saker ikväll. Nancy ligger 1 p över kvalplatsen och har en match mindre spelad. En seger här och de får ett 4 p försprång till Peronnas som är otroligt skönt att ha där nere i botten.

Lorient ligger 4 p efter Clermont som har sista platsen för ett uppflyttningskval. Lorient har dessutom en match mindre spelad och ser såklart sin chans här att jobba hem 3 poäng mot ett bottenlag och ta ett stort kliv närmare konkurrenterna över. Alltså är det två lag som verkligen verkligen inte vill förlora denna drabbning och båda kommer jaga 3 p. Detta gynnar såklart detta spel oerhört och magkänslan är riktigt stark här. 

Statistik, form och inbördes:  

Nancy har hemma raden 3-6-4 och målskillnad 19-19 efter sina 13 matcher. Det ger ett målsnitt på 1.46 mål framåt och 1.46 mål bakåt. 
Tittar vi på deras 10 senaste hemmamatcher har de gjort mål i 7/10 och släppt in mål i 10/10 matcher.

Lorient har bortaraden 4-3-5 och målskillnad 18-20 efter sina 12 matcher. Det ger ett målsnitt på 1.5 mål framåt och 1.66 mål insläppta. 
Tittar vi på deras 10 senaste bortamatcher har de gjort mål i 10/10 av dom och släppt in mål i 7/10 matcher. 

Båda lagen har alltså spelat BLGM i 7 av sina 10 senaste matcher. 

Tittar vi på inbördes möten här på Stade Marcel Pirot så har det varit 3 målfester i rad.
2-2, 2-1 och senaste matchen slutade 2-3 till Lorient. 

Jag tror på samma svängiga fotboll igen men håller 1-1 som utgångstipset då inget av lagen har råd att förlora. 

Lycka till vid rygg !

Tipsa om Speltips: Nancy – Lorient Fotboll Frankrike 26/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades