Speltips: Nagoya Grampus Eight – Sanfrecce Hiroshima (22/7) Japan

Grattis återigen till alla som valde att ta rygg på mig idag. Vi hade spelat över 2.5 i Japanska matchen mellan Kamatamare och Chiba. Efter 19 minuter gjorde Kamatamare 1-0, i 49:e minuten 2-0 och efter 56 minuter var reken inne då Chiba gjorde 2-1. 1.83 gånger pengarna hämtades och 3 raka speltips har suttit igen. Idag tänker jag fortsätta i Japanska ligan och denna gången är det en toppen mot botten match mellan Hiroshima och Nagoya.

Speltips: Nagoya Grampus Eight – Sanfrecce Hiroshima (22/7) Japan

Nagoya ligger på 18:e plats vilket betyder sist i tabellen. Man har på 16 spelade matcher endast tagit 2 segrar och 3 oavgjorda. Man har alltså hela 11 förlorade matcher såhär långt och snittar under 1 mål per match. 15 mål framåt har man gjort och släppt in hela 33. På hemmaplan har man tagit 1 seger, 2 oavgjorda och 4 förluster på sina 7 spelade matcher. Idag ska man ta emot ligans absolut bästa lag både på hemma och bortaplan, Hiroshima.

Hiroshima toppar alltså tabellen med 40 poäng redan efter 16 spelade matcher. Man har 13 vinster, 1 oavgjord och endast 2 förluster. Man har gjort 26 mål framåt och bara släppt in 8 mål. Man är precis lika bra på bortaplan som hemma och har 7 vinster, 0 oavgjorda och 1 förlust.

Inbördes möten:

I inbördes möten mellan dessa lagen så gick faktiskt Nagoya som segrare i förra matchen. Men 3/5 senaste har gått Hiroshimas väg och 1 har slutat oavgjort. Imorgon är Hiroshima revanchsugna och man ska helt klart vara “för bra” för dagens Nagoya.

Jag tror att Hiroshima fixar en enkel seger och fortsätter hålla det långa avståndet till andraplatsen Tokyo. 1.71 gånger pengarna hämtas på 10bet på den raka 2:an.

Saker som talar FÖR och EMOT: 

  Toppen mot botten

  Ligans sämsta försvar ska ta emot ligans bästa anfall

⚠️ Jag ser egentligen ingenting speciellt som talar emot detta spelet


Lycka till vid rygg men kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

 

 

Tipsa om Speltips: Nagoya Grampus Eight – Sanfrecce Hiroshima (22/7) Japan till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades