Speltips: MSV Duisburg vs Holstein Kiel (22/9) 2 anfallsrika lag ställs mot varandra

Tyvärr så fick vi inte uppleva några hjältedåd från Rumänien igår när FCSB satte stopp för hemmalaget Clujs framfart och man slutade 1-1. Men som jag skrev igår så kan man inte äta semlor varje dag. Det var en match jag inte räknade med så den låga insatsen var knapp kännbar. Den satte dock stopp för en tredagars lång winningstrike men idag börjar det om igen och mina tankar återigen tillbaka mot Tyskland.

MSV Duisburg mot Holstein Kiel i tyska Bundesliga 2. Holstein Kiel är stor favoriter att vinna denna matchen men jag lämnar deras favoritskapet utanför och fokuserar på en helt annan sak idag. Nämligen över 2,5 mål till fina 1:74.

Holstein Kiel är tillsammans med MSV Duisburg 2 riktigt målglada lag och att denna matchen går över 2,5 mål ska ses med en mycket stor chans idag. MSV Duisburg har spelat 5/7 matcher över den linan medans Holstein Kiel har gjort det i 6/7 matcher. Alla deras 3 bortamatcher har gjort det medans hemmalaget har gjort det i 2/3 tillfällen.

Jag synar detta oddset till 1.74 och sätter ett utgångstips på 1-3 till Holstein Kiel idag. Lycka till vid rygg.

http://www.spreadsheet.se/669867

Speltips: Över2,5 mål @1.74

Spelstopp: 18:30

Spelbolag: Unibet

 

Tipsa om Speltips: MSV Duisburg vs Holstein Kiel (22/9) 2 anfallsrika lag ställs mot varandra till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades