07:00
Speltips
IEM 2019 03 maj 2019

Speltips: Mousesport vs MIBR (Counter Stike) 3/5

Speltips:

Tjena allihopa! Många känner säkert till vem jag är från facebook gruppen. Jag har delat 6 tips på facebook hittils och 5 av dem har varit vinster med ett snittodds på 2.0. Jag har nu fått äran att skriva direkt på hemsidan och har hittat ett riktigt fint spel att inleda detta med. Matchen som jag har tänkt dela här idag ska spelas i IEM mellan Mousesport och Mibr.

Matchen:

Mousesport ligger rank 10 i rank och stiger medans MiBR ligger på rank 14 och håller på att sjunka. 

Mouse upplägg av spelare denna match är sjuk och har ett klart stort övertag mot dem. 

Dem har Ropz i laget som är högt uppskattade de senaste 3 månader(med andra ord så har han presterat väldigt bra). Sen har dem woxic som är en är riktigt grym på AWP(sniper) han sätter sånna vackra skott som nästan får änglar att gråta. Frozen har vunnit 7/10 matcher när han har varit med och spelat. 

Dem har 3 barnor som dem för tillfället dominerar på Mirage, Train och Inferno. Så som jag ser hur dem kommer att banna banorna(välja barnor) så kommer det se ut i något med stil som detta:

Ifall Mouse får börja att ta bort en bana. 

1. Mouse tar bort Cache.

2. MiBR tar bort Nuke.

3. Mouse väljer Mirage.

4. MiBR Kommer då välja Train.

5. Mouse tar bort Overpass.

6. MiBR tar bort Inferno

Då blir sista matchen Dust2.

MiBR är bättre på dust2, därför kan matchen sluta med 2 - 1 till mouse(men jag tror på en raka 2-0).

Mouse ska inte förlora denna match. 

Kupong / unit:

 

Tipsa om Speltips: Mousesport vs MIBR (Counter Stike) 3/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.75 Mouse Vinnare 1000kr N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

03 maj 2019

MATCHTID: 07:00

Spel: Mouse Vinnare
Insats: 1000kr

ODDS: 1.75

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades