Speltips: Motala AIF v Sleipner 11/6

Hej spelvänner! Det började bra igår när Sarpsborg tog ledningen borta mot Ranheim men hemmalaget reste sig ordentligt i andra halvlek och gick vinnande ur matchen. Idag håller vi oss inom Sveriges gränser och riktar blickarna mot Östergötland där vi ikväll kan se Motala ta emot Sleipner. Häng med!

Matchen: Motala v Sleipner

Motala tuggar på fint i Division 2 Södra Svealand och kommer från 4 matcher utan förlust, varav 3 st trepoängare. Senaste bortamatchen mot Värmdö var riktigt läcker från östgötarna som lyckades vinna med 0-3 och visa starkt formbesked. Det har varit lite turbulent innan i klubben med bland annat tränarbyte men nu är Bo Johansson åter på plats igen. Här är hans kommentar från senaste bortavinsten: ”Vi gör en bra kollektiv insats och alla prestationer är riktigt bra med tanke på förutsättningarna. Vi skapar 7-8 riktigt bra lägen och är överlag det bättre laget” sa tränare Bo Johansson angående matchen.”

Att Motala på hemmaplan denna afton ska tappa poäng mot Sleipner ser jag som högst osannolikt.

Sleipner som just nu befinner sig på en nedflyttningsplats har hittills haft en mycket tuff start på säsongen. Ser man till totalen i antal matcher utan vinst så sträcker den sig så långt som till 11 raka matcher. Så självförtroendet i laget efter 9 omgångar och 1 inspelad poäng är inte speciellt bra. Inför kvällens drabbning så är ju givetvis Sleipner revanschsuget efter att man förlorat mot Motala förra säsongen på hemmaplan med 2-4. Men med kvalitén i laget denna säsong så kommer det bli oerhört svårt att hålla sig kvar i division 2 och ikväll blir hemmalaget för svåra.

Speltips: Motala v Sleipner

Spel: Motala -1.5 @1.57

Spelbolag: Leovegas 200% bonus upp till 2000kr

Spelstopp: 19:00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.