Speltips: Montrose FC vs Peterhead 30/12

Montrose FC vs Peterhead  Skottland Leauge two

Gårdagen gick ju så där och det är så komiskt att när man rekar matcher som på förhand alltid känns så självklara så ska det alltid sluta tvärtom. Gårdagens bortalag som inte vunnit en match på 10 försök på resande fot fick plötsligt för sig att kvittera till 2-2 med 8 minuter kvar av ordinarie tid och säsongens första poäng va ett faktum. Det obegripliga förblir det obegripliga ibland men vi gör ett nytt försök idag.

Matchen:

Det är ettan mot tvåan i tabellen. Montrose FC vs Peterhead. Ett speltips som på förhand förväntas bli en väldigt jämn match. Fördelen är att Montrose FC leder tabellen med 6 poängs marginal ner till Peterhead. Man har dessutom inte förlorat på sina 5 senaste matcher. Nackdelen är att Peterhead har det psykologiska övertaget genom historien och kommer till dagens match med 4 raka vinster. Man möttes så sent som den 9 september i år där Peterhead hade hemmaplan men fick nöja sig med 1-1 efter en sen kvittering av Montrose. Nu är det Montrose som spelar hemma på Links Park och sett över säsongen så har man gjort det väldigt bra.  Man står på 11 segrar, 4 oavgjorda och och 2 förluster efter 17 omgångar. 25/ 13 i målskillnad. Peterhead har spelat 2 matcher mindre och har på sina 15 matcher 10 vinster, 1 oavgjord och 4 förluster. Låt oss ta en titt på lagens statistik i år.

 

Statistik:

Montrose FC hemmastatistik på Links Park är bra denna säsong :5-2-1 lyder raden med 14/7 i målskillnad. Peterhead har svarat för en minst lika bra bortastatistik och står på 6 vinster, 1 förlust på 7 matcher och har en målskillnad som överträffar hemmalagets på 17/5. Ändå kan jag inte låta bli att syna oddset på en hemmaseger och pengarna tillbaka om det slutar oavgjort. Lycka till men inte för mycket!

Mitt Spreadsheet 15e december- 15e Januari

 

 

        Speltips: MONTROSE FC DNB

        Odds: 2.20

Tipsa om Speltips: Montrose FC vs Peterhead 30/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades