Speltips: Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning (5/1) USA; NHL

Vi är 4 dagar in på 2018 och gårdagens match satt fint.

Vi har fortfarande inga förluster i Januari och Juventus levererade ännu en gång. Med bara några dagars mellanrum har dom gett oss 2 vinster med full pott hämtad. Inatt hoppas vi fortsätta med vinsterna och ger oss in i NHL. Nattens match mellan Montreal Canadiens och Tampa Bay Lightning.

NHL: Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning

Det är cirka 40 matcher spelade för alla lagen i NHL nu och Tampa Bay har överlägset varit det bästa laget såhär långt. Tampa har spelat 39 matcher, vunnit 29 och förlorat 10. Tampa har gjort flest mål av alla lagen i NHL och har även släppt in minst mål av alla. Man har gjort 146 mål och släppt in 93 såhär långt. Tampa är ett bra lag på alla fronter och idag ska man ta emot det mest formsvaga laget av alla, Montreal.

Montreal kommer ifrån 5 raka förluster där man bara gjort 4 mål totalt i alla. 4 mål på 5 senaste är ett snitt på under 1 per match och det är under all kritik när vi snackar hockey. Montreal har spelat 40 matcher och har gjort 101 mål och släppt in 126. Det är inte bara på bortaplan som Montreal underpresterar utan på deras senaste 5 hemmamatcher har dom förlorat 4 av dom. Den ända matchen dom vann tog man på övertid mot Devils.

Head to Head

Montreal och Tampa Bay har redan mötts 3 gånger i år och Montreal vann den första matchen efter övertid. Dom två senaste matcherna har dock Tampa vunnit med 2-4 occh 3-1. Tampa har ju fått fram ett riktigt bra spel i år, och jag tror det blir tufft för Montreal inatt.

Jag tror Tampa tar hem segern ikväll och med en helt okej marginal. Jag tror matchen blir lik det förra mötet dessa lagen hade emellan när Tampa spelade borta. Jag tycker 2-4 eller någonting där i närheten låter rimligt inatt. Vi hoppas att fortsätta 2018 utan förluster och jobbar in denna matchen tillsammans inatt.

2.02 i odds på att Tampa ska vinna är oavsett vad matchen slutar inatt för högt satt enligt mig.

Lycka till och spela inte mer än plånboken tillåter.

Tipsa om Speltips: Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning (5/1) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades