Speltips: AS Monaco vs Boulazac (28/10) Basket LNB Pro A

2 raka 0-0 matcher på raken gör mig snart gråhårig. Börjar bli riktigt irriterad på att ha oddsen emot mig på 2 såna självklara matcher som vi på förhand har bjudits på. Om inte denna går in idag tar jag paus till första november och återhämtar mig för att bli av denna frustation  inombords. Inte för att 2 raka 0-0 matcher får världen att gå under. Men jag har så oerhört höga krav på mig själv att alltid leverera det bästa av mig själv och till folk som följer mig att det blir bara pinsamt när den inte sitter.Det känns som en käftsmäll varenda gång när praktiken slår ut logiken och man tänker varenda gång “jaha där satt man 2 timmar helt i onödan och rekade en match.” I jämförelse med en vecka där man lagt ner 14-20 timmar och sätter 6/7 matcher på hemsidan plus ett tresteg. Då vet jag att tiden jag har lagt ner har varit värd varenda minut. Den ultimata bekräftelsen att man har gjort ett bra jobb. Det finns 2 sorters rekare i den här världen. Dom som vill tjäna pengar och levererar förluster efter förluster för det enda såna människor tänker på är dom själva, plus att dom ska betalt för allt. Bli medlem här, köp den här appen exc, dom skiter fullständigt i om du vinner eller inte. Dom tänker endast på vad dom själva kan fylla upp deras kyl med. Sen finns det en sort människor. Dom som rekar, tänker samma som sina medlemmar, går mot samma mål och gör allt för att man ska lyckas tillsammans. Där det inte ska kosta att vara med och där det ska vara en självklarhet att alla ska få chansen att vara med och vinna. Därför hatar jag när det kommer en förlust och jag kommer alltid göra det lite extra. Förstår ni min poäng? I såfall kan vi kortfattat växla några ord privat om ni vill lufta tankar. Jag har kundsupport 24/7 på 5 spades.

Angående basket matchen idag så är det topp 3 mot lag 16. Finns inte mer att säga än att hemmalaget kommer vinna med minst med 20-30 poäng idag och att spela över 83,5 poäng idag på AS Monacoi är bara att tacka och ta emot. 21 poäng i 4 quarter. Det borde dom klara utan att stressa ihjäl sig idag. Utgångstips. 86-60

el toro

Speltips: AS Monaco ö83,5 poäng@ 1,84

Spelstopp: 19.00

Bolag: Unibet

Tipsa om Speltips: AS Monaco vs Boulazac (28/10) Basket LNB Pro A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades