Speltips: Monaco v Bordeaux (2/3)

Formen är tyvärr forfarande kass. Känns som att allt jag rör vid nu för tiden går emot en. Och det är just detta tankesätt som gör att man hamnar i en ond spiral, allt är psykiskt. Allt handlar om att tro på sig själv och sin egen förmåga. Trots att man vet vad man går för och har bevisat resultat så hamnar man ändå i dessa konstiga tankar efter några förluster. Men det är tur att jag har er där ute, många av er har visat kärlek och står kvar trots svackan. Ni vet vad jag går för och det är dags för mig att ta tag i denna dumma form och vända den till något positivt. Det är första spelet för mars månad, ett helt nytt blad och ett helt nytt kapitel. Mars månad ska bli min månad. Så, nu har jag bestämt mig. Jag har hittat ett spel som jag tycker är otroligt spelvärd. Vi hittar den i Frankrike och spelas mellan Monaco v Bordeaux.

Monaco v Bordeaux

Vi kikar på tabelläget i Ligue 1:

2. Monaco 27 matcher 67:29 57 poäng.

8. Bordeaux 27 matcher 32:35 36 poäng.

Monaco ligger hela 14 poäng upp till tabellettan PSG. Man är nu på en direkt direktplats till CL. Dock så ligger Marseille endast två poäng efter och en tredjeplats innebär kval till Champions league. Jag gissar på att Monaco helst vill undvika den platsen och ta sig direkt till finrummet. Monaco har endast ligan att fokusera på, så ikväll är det allin som gäller. Bordeaux har en stabil mittenplacering och har väl egentligen inte sådär jättemycket att spela för.

Monaco fem senaste hemmamatcher: W4 D0 L1 (Förlusten kom mot Lyon).

Bordeaux fem senaste bortamatcher: W3 D0 L2.

Ganska hyfsad form på Bordeaux också va? Notera dock att två av vinsterna har kommit mot lag i nedre delen av tabellen. Innan dessa matcher så hade man hela sju raka förluster på bortaplan. Idag möter man ett hungrigt och motiverat Monaco. Jag har väldigt svårt och se att Bordeaux skulle få med sig något hem ikväll.

Monaco ej tillgängliga spelare: Traore. Tveksamma till spel: Benaglio, Falcao, Keita och Pellegri.

Bordeaux ej tillgängliga spelare: Malcom och Mendy. Tveksamma till spel: Laborde, Lewczuk, Sankhare och Verdon.

Jag väljer att gå på raka ettan och jag hittar den till hela 1.70 gånger pengarna på MrWin. Jag väljer att investera hela åtta units på detta spel. Nu kör vi!

🏆 Ligue 1
⏱ Today 20:45
🇫🇷 Monaco v Bordeaux
✍ Monaco vinst
📊 1.70 (MrWin)
8️⃣ Units

Spelbolag: MrWin – Bonus: 100% upp till 1000kr

Mrwin

 

Tipsa om Speltips: Monaco v Bordeaux (2/3) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades