Speltips: Monaco – Lille Fotboll 16/3

Dagens speltips är fransk fotboll från Ligue 1 och det är målglada Monaco som tar emot bottenlaget Lille denna kväll. Här tänker jag kliva in på målmarknaden och tror på en riktigt underhållande afton !

Matchen: 

Detta är mötet mellan tabell 2an Monaco och Lille som ligger näst sist på plats 19. Helt olika delar av tabellen och allt pekar såklart på en säker hemmaseger. Men 1×2 marknaden innehåller väldigt tråkiga odds så jag går in på målmarknaden istället. 
Jag har lagt krutet på Monaco över 3.0 mål totalt i matchen till fina oddset 1.84 hos 10bet. Spelet blir annulerat vid exakt 3 mål och blir vinst vid 4 mål eller fler. Förlorat spel blir det bara om det blir 0-2 mål i matchen vilket känns extremt ologiskt. Båda lagen har varit inblandade i väldigt många målfester på slutet och med en frisk Falcao så känns detta spel klockrent på förhand !

Monaco: 

Laget ligger 2a i hemmatabellen med raden 12-2-1 och enorma målskillnaden 42-15. Det målsnittet ger 3-1 i deras hemmamatcher och det är en väldigt hög siffra !
Falcao spelade inte förra matchen som vanns med 3-1 på bortaplan utan vilade hela matchen på bänken. Här räknas han starta igen och spetsar såklart till offensiven ytterligare för detta redan offensiva Monaco. 
Monaco trummar på för fullt och har bra form, tittar vi på dom 10 senaste hemmamatcherna har de raden 8-1-1 och målskillnaden 25-12 på dessa matcher. 

Lille: 

Laget ligger på 15e plats i borta tabellen med raden 3-2-9 och målskillnad 11-24. Det ger ett målsnitt på 0.8 mål framåt och 1.7 mål bakåt. Det är en låg siffra men ska sägas att siffran har höjt väldigt mycket sista 10 matcherna. Tittar vi på dom sista 10 bortamatcherna så har de raden 3-1-6 och målskillnad 12-19 på dessa matcher. Lille är ett lag som slåss om sin överlevnad i ligan och kan på pappret se ut som en mumsbit för Monaco. Jag är själv inne på den linjen men samtidigt vill jag inte underskatta dom då målskyttet kommit igång på slutet samt att Monacos försvar ofta släpper in ett mål eller två. 

Statistik och inbördes möten: 

Monaco har spelat minst 3 mål i 5/5 senaste och då har 4/5 varit minst 4 mål i. Resultatet 4-0, 4-0, 3-3, 2-1, 3-1 vittnar om en grym målform !
Monaco har spelat minst 3 mål i 8/10 senaste hemmamatcherna.
Lille har spelat minst 3 mål i 4/5 senaste och då har 2/5 varit minst 4 mål i. Resultaten 2-2, 2-2, 1-2, 1-2, 1-1 säger att Lille bjudit upp till dans sista tiden. 
Lille har spelat minst 3 mål i 8/10 senaste bortamatcherna.

Tittar vi på inbördes möten så har de 5 senaste slutat 4-1 Lille, 1-4 Monaco, 2-1 Monaco, 4-0 Monaco och denna säsong 0-4 Monaco. 

Jag sätter utgångstipset här till 3-1 men reserverar mig med Asian 3.0 mål då det finns en liten risk för 2-1 eller 3-0. 

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Monaco – Lille Fotboll 16/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades