Speltips: Monaco – Bordeaux (02/03) Frankrike; Ligue 1

Mars startar på bästa möjliga sätt. Inatt var mitt speltips att Minnesota Wild skulle göra över 2.5 mål mot Arizona Cayotes. Matchen slutade 5-3 till Arizona och spelet gick in. Idag drar jag mig vidare till Frankrike och ligue 1. Monaco ska idag ta emot Bordeaux på Stade Louis II. Monaco är ett riktigt starkt hemmalag och nedanför kommer jag gå igenom varför jag valt mitt spel idag till 1.64 gånger pengarna.

Speltips: Monaco – Bordeaux (02/03) Frankrike; Ligue 1

Monaco är ett riktigt svårt lag att besöka när dom spelar på egen arena. Man har i sina 32 senaste matcher i Ligue 1 vunnit 28 av dom. Man har bara 1 förlust och det var mot PSG, sen har man 2 oavgjorda mot Nice och Montpellier. På sina senaste 10 matcher hemma så har man vunnit 8/10, 1 förlust och 1 oavgjord. Monaco snittar nästan 3 mål gjorda på hemmaplan och endast 1 insläppt. Man har Marseille och Lyon i hälarna i ligan, som jagar en Champions league plats och därför vill man inte släppa en vinst på egen arena idag. Idag ska man ta emot Bordeaux som har väldigt lite att spela för och en mycket sämre form än Monaco.

Bordeaux har bara vunnit 3 av dom senaste 10 bortamatcherna dom spelat i Ligue 1. Man har inte har någon chans att nå Europaspel denna säsongen med 14 poäng bakom Lyon. Man ligger ganska säkert ifrån relegation zone med sin 8:e plats i ligan och har därför inte mycket att spela för idag. Totalt denna säsongen så har man bara 4 vinster på bortaplan, 3 oavgjorda och 7 förluster.

Jag har valt att spela Monaco som vinnare idag till 1.64 och hoppas vi kan fortsätta vinsterna idag. Spelet läggs på 10bet.

  • Speltips: Monaco vinst
  • Odds: 1.64
  • Spelstopp: 20.45
  • Spelbolag: 10bet (100% upp till 2000kr)

 

Önskar alla som ryggar lycka till, och kom ihåg att aldrig spela för mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Monaco – Bordeaux (02/03) Frankrike; Ligue 1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades