Speltips: Molde – Vålerenga IF (7/7) Norge; Eliteserien

Idag ska vi ta revansch efter den förra matchen jag delade här på hemsidan. Matchen startade bra med 2 tidiga mål men tyvärr så dog matchen efter det och vi gick inte hela vägen i mål. Idag känner jag mig hungrig efter ett litet uppehåll av privata orsaker och har hittat fram ett spel i Norska elitserien som känns fint. Den första matchen som jag valt att dela som speltips idag ska spelas mellan Molde och Vålerenga.

Speltips: Molde – Valerenga IF (8/7) Norge; Eliteserien

Molde har visat en riktigt fin form i dom senaste matcherna. Man har 3 raka vinster på hemmaplan och besegrade i den senaste omgången tabellettan Brann med hela 0-4 på bortaplan! Ett riktigt imponerande resultat alltså och man går in i denna matchen med fullt självförtroende. Molde ligger just nu på 4:e plats i tabellen och delar 26 poäng med Tromsö. Man har gjort 26 mål denna säsongen och släppt in 16 bakåt. På hemmaplan har man totalt 6 vinster, 0 oavgjorda och 2 förluster och är alltså riktigt starka här. Idag ska man ta emot ett lag som ligger 4 platser bakom, Vålerenga.

Vålerenga ligger alltså på 8:e plats i tabellen och har tagit totalt 23 poäng. Medans Molde ligger näst längst upp i formtabellen så sliter Vålerenga på en 13:e plats just nu om man ser på dom 5 senaste matcherna. Man är ett helt okej bortalag med 3 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster. Men jag tror inte att det räcker för att besegra Molde idag.

Senaste inbördes mötena mellan dessa lagen på denna arenan har slutat 1-1, 4-0, 4-0, 0-0 och 2-0. Jag tror på ännu en seger för Molde idag och kommer därför att spela den raka ettan till 1.70 i odds på 888sport.

✅ Moldes hemmastatistik

✅ Inbördes möten

✅ Formtabellen

⚠ Det är bara 3 poängs skillnad på lagen och en vinst för Vålerenga ser dom gå upp på samma plats idag.

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Molde – Vålerenga IF (7/7) Norge; Eliteserien till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades