Speltips: Modo – Vita Hästen Ishockey 5/12

Modo – Vita Hästen, HockeyAllsvenskan

Matchen:

Dags för lite svensk hockey, denna gång ska vi till Fjällräven Center och titta på när Modo tar emot Vita Hästen.
Modo ligger just nu på plats 9 medan Vita Hästen hittar vi på plats 10, båda lagen har 33 poäng efter 23 omgångar men Modo har 17 mål bättre i målskillnaden.
Jag har valt att spela på Modo över 2.5 mål själva till oddset 1.86, jag tror Modo kommer föra denna match och 7-1 segern sist mot tabell 5an Almtuna har gav nog laget en boost.
Inget av lagen har någon speciellt bra form på hemma respektive bortaplan, men Vita Hästens bortaspel är bedrövligt just nu.
Att Vita Hästen aldrig har vunnit i denna arena hjälper även till när jag valde ut spelet. 

Modos storseger i förra hemmamatchen i kombination med Vita Hästens 6 förluster på 7 senaste bortamatcherna gör att jag gillar denna lina.
Trots Modos tabellplacering så har de en bra offensiv som jag tror gör minst 3 mål ikväll.
Modo bör vara det spelförande laget här och skapa massor av chanser.

Statistik: 

Modo har hemmaraden 5-1-0-5 och målskillnad 35-27 efter 11 matcher, ett målsnitt på över 3 mål framåt per match.
Vita hästen har bortaraden 1-3-2-5 och målskillnad 21-33 efter 11 matcher, ett snitt på 3 mål insläppta bakåt per match.
Inbördes möten i denna arena har slutat med 4/4 segrar till Modo och jag tror de plockar en ny seger ikväll, men “fegar”  med detta spel då Modos försvarsspel
inte imponerar så finns det en liten chans för ett jobbigt 3-3 resultat med som jag gärna undviker.
Annars är 2.00 på den raka 1an intressant.

Speltips: Modo över 2.5 mål

Odds: 1.86

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: LeoVegas
100% upp till 1000kr för nya medlemmar

Lycka till om ni ryggar !

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Modo – Vita Hästen Ishockey 5/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades