Speltips: Mjondalen – Asane; Norge; OBOS Ligan 21/8

Efter en helg med mycket gott o blandat så förlorade vi tyvärr på maxbettet. Att inte Juventus skulle vinna med 2 mål var det nog ingen som kunde förutse. Att dom dessutom med ett av dom bästa försvaren i hela Serie A ska släppa in 2 mål mot Chievo är otroligt. Jag går vidare oavsett och denna gången har jag valt att dela en match i Norska OBOS ligan som mitt speltips. Dagens rek kommer vara mellan Mjondalen och Asane.

Speltips: Mjondalen – Asane; Norge; OBOS Ligan 21/8

Mjondalen:

Man har 19 spelade matcher såhär långt in på säsongen.11 av matcherna har man gått som segrare, 5 av matcherna har man spelat oavgjort och 3 matcher har förlorats. Man ligger på 3:e plats i tabellen med en match mindre spelad än Viking som ligger 2 poäng över. En vinst idag kan alltså se en gå upp till andraplatsen vilket ger en upplyttning till Eliteserien istället för en kvalplats. Mjondalen är faktiskt ett bättre lag borta än hemma då man tagit flest poäng av alla på bortaplan. Ikväll spelar man dock hemma, och jag tror att man även där är för starka för Asane som sliter längre ner i tabellen. Man kommer från 4 raka vinster från lag mycket bättre än Asane.

Asane:

Asane ligger på 13:e plats i tabellen och ligger alltså och slåss i botten för att undvika relegation. På 19 spelade matcher har man tagit 6 vinster, 4 oavgjorda och 9 förluster. Borta eller hemma spelar ingen större roll då man ligger ungefär på samma position oavsett vad vi ser på. Man kommer från två raka förluster mot Viking och Ålesund som visserligen är bra lag, men Mjondalen blir ingen lätt uppgift idag heller.

Inbördes möten:

I dom 5 senaste mötena mellan dessa lagen så har Mjondalen tagit stabila segrar i 4 av dom. Man har vunnit med 0-2, 3-0, 1-4 och 2-0. Sista matchen av dessa fem spelade man oavgjort 2-0.

Jag tror att Mjondalen tar ännu en stabil seger ikväll. 2-0 eller 3-0? Jag väljer att spela Asian lines -1 (Pengarna tillbaka vid 1 måls vinst) till fina 1.72 gånger pengarna.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Tabell och form

✅ Spelet har suttit i 4/5 inbördes möten

 

Tipsa om Speltips: Mjondalen – Asane; Norge; OBOS Ligan 21/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades