Speltips: Minnesota Wild – Arizona Cayotes (02/03) USA;NHL

Härlig vinst igår i den danska matchen mellan Odense och Lyngby. Vi spelade att Odense skulle göra 2 mål, efter 23 minuter kom första målet och redan efter 33 minuter så kom 2-0 och matchen var inne. I mitt speltips inatt rör jag mig tillbaka till NHL och har hittat ett spel jag tror starkt på. Matchen som jag rekar kommer att vara mellan Minnesota Wild och Arizona Cayotes. 

Speltips: Minnesota Wild – Arizona Cayotes (02/03) USA;NHL

Arizona har hittat fram formen lite dom senaste matcherna och har faktiskt bara 2 förluster på dom 5 senaste. Men man har lyckats ta minst poäng av alla lag i NHL och har bara 5 raka vinster på 32 hemmamatcher. Man snittar 3.13 insläppta mål per match och ska idag ta emot ett riktigt starkt lag offensivt, Minnesota Wild.

Minnesota är inne i en fin form och har 5 vinster irad, 4 raka och 1 på övertid. Man vann senast mot St. Louis Blues med 8-3 och visar riktigt fin offensiv. I sina 5 senaste matcher totalt så har man gjort minst 3 mål i alla. Kollar man deras matcher på bortaplan så har dom gjort minst 4 i 4/5 matcher och har 4/5 vinster. Minnesota har ett snitt på 2.87 mål gjorda på bortaplan och det känns bra troligt att dom gör minst 3 idag också mot ett svagt Arizona.

I inbördes möten mellan dessa lagen så har Minnesota gjort minst 3 mål i 4/5 senaste matcherna och har gått som segrare ur lika många.

Jag ser som sagt ingen anledning till att inte Minnesota skulle klara av att göra 3 mål idag. Jag tror att Minnesota vinner matchen men väljer ändå att spela bortalaget över 2.5 mål istället då statistiken talar för sig själv. Spelet ger 1.64 på 10bet och det tar jag definivt.

Lycka till vid rygg och spela aldrig mer än plånboken tillåter!

 

Tipsa om Speltips: Minnesota Wild – Arizona Cayotes (02/03) USA;NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades