Speltips: Milwuakee Bucks – Dallas Mavericks (Nattens NBA)

Efter gårdagens skräll dag på NBA så är jag mer sugen idag att ta igen de som hände igår! Jag är mer sugen och mer taggad inför nattens nba och nattens rek! Idag kommer jag gå in på en match där ena laget har B2B och andra laget är i riktigt bra form! Matchen mellan Mavericks och Bucks spelas inatt och vi får hur bra odds som helst!

Mavericks spelade igår mot Timberwolves och dessutom chockade nog ledde med 15P men tappade ledningen och förlorade med 24P! Bara de ser ni kvalitén på laget! Mavericks har vunnit 2 matcher för förlorat 15 matcher! De har haft det riktigt tufft i år mot alla andra lag i NBA! Sämst statistik och laget så må ha sämsta defence. Med andra ord har de B2B och möter Bucks idag! Bucks är de laget som har ett sånt sjukt lag med sig! Framtida stjärnan Giannis ser riktigt bra ut! inga skador och är frisk för spel idag! Mot Mavericks som dessutom är trötta i benen från den tuffa matchen igår så kommer bucks in med färska ben och har vilat ut! Vi kommer få se ett bucks som kommer ta i hårt från första minuten!

Speltips: Bucks -4,5
Odd:1.66
Spelbolag: Scandibet
Spelstopp: 03:00


Tipsa om Speltips: Milwuakee Bucks – Dallas Mavericks (Nattens NBA) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades