Speltips: Milwaukee bucks – Memphis Grizzlies (nattens NBA)

Vilket speltips man har hittat mina damer och herrar! Efter gårdagens 2/2 vinster och en riktigt fin vinst streak så hår jag för en till vinst idag och matchen mellan bucks och grizzlies ser mycket lovade ut! Jag säger bara en sak och de är: GIANNIS, GIANNIS, GIANNIS! Herregud vilken basket spelare, vad får gåshud av att se honom spela och idag ska bucks spela på hemmaplan där Giannis spelar! Tar emot ett formsvagt grizzlies som är svajiga idag! Framtiden är här och Giannis är den nya legenden alla kommer prata om inom en snar framtid! Förutom det så har bucks plockat på sin en riktigt bra PG som kommer hjälpa tills Parker är tillbaka från sin skada och de är nämligen Bledsoe! Giannis tillsammans med bledsoe och tre-poängsskytten Middleton kommer att fixa detta underbara odds till grönt ljus och en fin utbetalning till kontorna imorgon när vi vaknar!

 

Lycka till och kom-ihåg att de som inte risker får inte dricka champagne vänner!

 

Speltips: MIL bucks -3

Odds: 1,81

spelbolag: Scandibet

spelstopp: 02:00

Tipsa om Speltips: Milwaukee bucks – Memphis Grizzlies (nattens NBA) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades