Speltips: Millwall v Derby (30/1)

Vi är tillbaka på vinnarspåret igen! Det är alltid viktigt att försöka komma tillbaka starkt efter en förlust. Igår spelade vi båda lagen gör mål mellan Ternana v Salernitana och spelet satt efter 68 minuters spel. Ikväll har vi ändå ett helt okej utbud med några premier league matcher och lite annat smått o gott runt om i världen. Imorgon spelas det i stort sätt en hel premier league omgång, det tackar vi inte nej till. Bland annat så tar Tottenham emot Manchester United, spännande spännande. Men vi lägger fokus på här och nu. Ikväll så tar jag mig till den engelska championship för att följa matchen mellan Millwall v Derby.

Millwall v Derby

Vi har alltså tabelltvåan Derby som idag besöker 15e placerade Millwall. Ett Millwall som igår gjorde klart med anfallaren Tim Cahill. Tim Cahill som alltså startade sin proffskarriär i Millwall har nu gjort en efterlängtad återkomst. Han gjorde hela 219 matcher för klubben och stod för 52 mål. Inte illa pinkat! Är han möjligtvis redo för en debut redan ikväll?

2. Derby 28 matcher 44:23 53 poäng.

15. Millwall 28 matcher 33:33 34 poäng.

Vi har ett Derby som har 12 poäng upp till tabellettan Wolves med en match mindre spelad. Och sedan är man bara två poäng framför trean Cardiff. Ettan och tvåan i Championship tar sig direkt till Premier League medan plats 3-6 får vara med i ett slutspel. Jag tror nog att Derby ser sin chans att försöka hålla undan här och behålla sin andra plats. Vilket betyder att man kommer vilja anfalla och vinna. Millwall då? Mitten av tabellen, inte särskilt stabilt. Man behöver alla poäng man kan få för att inte behöva vara med i bottenträsket.

Millwall målsnitt totalt: 1.17 mål/match – Insläppta 1.17 mål/match.

Millwall målsnitt hemmaplan: 1.64 mål/match – Insläppta: 1.07 mål/match.

Derby målsnitt totalt: 1.83 mål/match – Insläppta: 0.82 mål/match.

Derby målsnitt bortaplan: 1.57 mål/match – Insläppta: 1 mål/match.

Millwall har spelat båda lagen gör mål i tre av dom fem senaste ligamatcherna, inkluderat 2-2 mot serieledarna Wolves.

Som ni ser på statistiken ovan så släpper derby in fler mål per match på bortaplan medan Millwall gör fler mål på hemmaplan. Inte nog med det så har Millwall en hyfsad bra form inför dagens match och jag tror att värvningen av Cahill oavsett om han gör debut eller inte kan ge en extra boost till laget.

Millwall fem senaste: W2 D2 L1.

Derby fem senaste: W2 D3 L0.

Nej, jag ser att denna match lan mycket väl sluta med att båda lagen gör mål och jag väljer att investera sju units till ett klart spelvärt odds.

🏆 Championship
⏱ Today 20:45
🇬🇧  Millwall v Derby
✍️ Båda lagen gör mål – Ja
📊 1.82 (Unibet)
7️⃣ Units

Spelbolag: Unibet – Bonus: 200% upp till 1000kr

Millwall unibet

Tipsa om Speltips: Millwall v Derby (30/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades