Speltips: Milan – Roma Serie A Betbuilder ! 31/8

Fredagens och månadens sista speltips kommer från Serie A och det är storlagen Milan och Roma som ska göra upp i ett hett möte. 
Nordicbet har lanserat ett nytt spelsätt som heter “betbuilder” där man kan lägga till flera spel i samma match och skapa en kupong. Detta har jag nu testat i en match jag tror kommer innehålla det mest. 

Speltips: 

Redan i omgång 3 får vi se ett riktigt fint möte denna fredag kväll. Förra årets tabell 6a Milan ska här försöka vinna mot förra årets liga 3a Roma. 
Jag tror det kommer slå gnistor om denna match och bli ganska grinig över lag. Skottglada forwards kan nog få bra snurr på detta möte och jag testar att gå in på 2 målspel, 1 hörnspel och 1 kortspel på samma lapp. 
Så spelen blir: Över 2.5 mål totalt, BLGM, över 9.5 hörnor och minst 4 gula kort i matchen. Totaloddset blir 4.20 !

Milan: 

Laget har en intressant offensiv i år med en riktigt tung värvning i Higuain som kom in från Juventus till denna säsong. Som understöd i anfallet spelade han med PL bekanta Borini och Suso på varsin sida. 
Milans premiär blev inställd pga olyckan i landen och har således bara spelat en match. Det var borta mot Napoli som får anses vara en av de tuffaste matcherna denna säsong. 
Till mångas förvåning gick man upp i en 0-2 ledning innan Napoli vaknade till liv och vände på steken till en 3-2 vinst. Ska man vara ärlig så va Napoli klasser bättre och Milans defensiv fick verkligen jobba. 
21-6 i målchanser, 13-4 i skott på mål, 2-10 i målvaktsräddningar.

Nu vänder man alltså hem till sin arena och ska försöka ta sig an detta offensiva Roma. Jag tror försvaret kommer sättas på riktigt prov igen men anfallet kommer garanterat leverera minst 1 mål framåt då Roma visade upp stora problem defensivt mot Atalanta. Higuain kommer få sina lägen även i denna match !

Roma: 

Laget har spelat 2 matcher och inlett säsongen med en 1-0 seger borta mot Torino och senast en av de mest underhållande matcherna på länge när de spelade 3-3 mot Atalanta på hemmaplan. 
Jag hoppas dagens match blir lika galen som den. Redan efter 2 minuter stod det 1-0 och det blev startskottet av 88 min ren fotbollsunderhållning !
Matchen slutade som bekant 3-3, det blev 14 hörnor och 2 gula kort (där det borde dömts för flera) 
Lika överlägsna som Atalanta var i första halvlek, lika överlägsna va Roma i andra. 

Roma har ett offensivt lag på pappret i år och spelare som Under, Dzeko, Pellegrini, De Rossi kommer göra många mål tillsammans. På vänsterflanken har de även tagit in Javier Pastore från PSG. 
Defensivt har de plockat in svenske målvakten Robin Olsen från Köpenhamn och killen har stor press på sina axlar. Att han inte ens hunnit lära sig språket skapar en del problem när han ska kommunicera med försvaret och fått kritik för detta efter förra matchen då det va hönsgård första 45 min. Men 2 svajiga försvar och bra offensiver gynnar såklart dessa spel jag valt ut. 

Inbördes historik med Milan som hemmalag: 


Här ser ni resultatet av dom 5 senaste mötena.
Match 1 (senaste) = 10 hörnor och 5 kort. 
Match 2 = 15 hörnor och 7 kort.
Match 3 = 5 hörnor och 4 kort. 
Match 4 = 11 hörnor och 7 kort.
Match 5 = 11 hörnor och 6 kort.

Som ni ser så brukar dessa 4 utvalda spelen sitta ganska ofta här på Stadio Giuseppe Meazza.
Rättare sagt i 4/5 senste matcherna har dessa speltips suttit.
Och i 3/5 matcher har då denna 4.20 oddsare gått in !

Matchanalys: 

Det är ju såklart aldrig lätt att sätta en 4.20 oddsare men jag tycker dessa spel passar in på hur jag tror matchbilden kommer se ut. 
Full fart framåt från båda parter och massor av skott och målchanser från de målkåta anfallarna. 
2 storlag som möts brukar tendera att bli grinigt i andra halvlek och ja, jag tycker detta odds är lite för högt faktiskt !
Utgångstipset skrivs till 2-1 till något av lagen, hörnorna vinner säkert Roma och Milan drar nog på sig flest gula kort. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Båda lagen har bra anfall och svajiga försvar. 

✅ Det brukar gå hett till och viftas flitigt med korten när de möts på Milans hemmaarena.  

✅ Skottglada lag med forwards i världsklass. Brukar bli många mål och hörnor då.

⚠️ Blir det en låst inledning där ingen vågar gå framåt med för mycket folk så finns risken för 0-0 i halvlek och få hörnor.  

Lycka till om du ryggar denna betbuilder !

 

 

Tipsa om Speltips: Milan – Roma Serie A Betbuilder ! 31/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades