Speltips: Midtjylland – Odense Fotboll 4/12

Riktigt riktigt riktigt dåligt utbud idag, det tog lång tid innan jag hittade ett spel jag gillade.
Jag försöker hålla mig ifrån halvlekspel i rekarna men detta va det mest spelvärda jag hittade idag, jag kommer inte panta huset på detta spel men jag som gillar statistik kan inte motstå oddset och historiken här !

Midtjylland – Odense, Danmark Superliga

Matchen:

Dansk fotboll är det som gäller idag för min del, det är tabell 2an och seriens målrikaste lag Midtjylland hemma mot tabell 6an Odense.
Danmarks bästa anfall mot Danmarks bästa defensiv på bortaplan, här ser jag en klar fördel till hemmalaget och kommer spela att Midtjylland vinner första halvlek.
Oddset 1.95 är otroligt högt när vi kollar på Midtjyllands offensiva kvalitéer och hur de tidigare matcherna mellan lagen har sett ut.
Midtjylland gör upp med Bröndby om guldet i år och här på hemmaplan har de verkligen spänt musklerna. Totalt har de spelat 12 tävlingsmatcher inför hemmafansen och har vunnit 10 av dom och spelat 2 kryss.
De vinner skott och bollinnehav i nästan alla matcher och alla lag som kommer hit får verkligen steppa upp sitt försvarsspel om de inte ska bli utspelade.
Här tror jag på en 1-0 ledning till halvlekspausen till fina oddset 1.95 hos Betfinal !

Statistik: 

Midtjylland har hemmaraden 8-1-0 och enorma målskillnaden 28-10 efter 9 matcher och snittar alltså 3 – 1.
Odense har bortaraden 2-5-1 och målskillnad 8-5 efter 8 matcher och snittar alltså 1 – 0.6.

Tittar vi på de inbördes mötena mellan lagen så har Midtjylland vunnit och hållit nollan i 5 raka vinster mot Odense.
Tittar vi på hur matcherna sett ut när Midtjylland har hemmaplan mot Odense så har de 5 raka segrar.
I dessa 5 matcher så har de haft ledningen i halvlek i 4/5 matcher.
Odense verkar inte kunna göra mål här på MCH Arena och gör Midtjylland “bara” 1-0 så är spelet mest troligt inne.

Oddset är för högt med tanke på form, statistik och historien mellan lagen och jag tror på 1-0 i paus.

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Midtjylland – Odense Fotboll 4/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades