Speltips: Midtjylland – Nordsjälland Målskyttar 7/5

Måndagens speltips är från den förväntade målfesten i Danmark mellan Midtjylland och Nordsjälland. Medan måloddset över 2.5 mål är nere på låga 1.33 tänker jag istället ta rygg på 2st målskyttar som jag tror kommer leverera denna kväll. 2.60 ger den ena och 2.70 ger den andra. Vad är det som sticker ut med dessa? Jo spelbolagen har inte riktigt hängt med sista veckorna om vad som hänt i Midtjylland sedan nyårsuppehållet och därför har de för höga odds på dessa målskyttar enligt mig.

Matchen: 

Detta är mötet mellan tabell 2an Midtjylland och tabell 4an Nordsjälland. 4 omgångar kvarstår av ligan och Midtjylland är 5 poäng efter Bröndby som gärna vinner liga och tar CL platsen !
Nordsjälland är 2 poäng bakom Köpenhamn som just nu har platsen till EL kvalet och kommer såklart även dom gå för fullt idag.
Alltså två extremt offensiva lag med mycket att spela för och 3 poäng är av högsta vikt idag. Det gynnar såklart målproduktionen och eftersom Midtjylland är ett mycket bättre lag så tänker jag ta rygg på deras “nya” offensiva vapen Poulsen och Wikheim. Med skador på anfallare och omkastningar i elvan har dessa två herrar fått lite mera offensiva roller och verkligen tagit chansen !

Jacob Poulsen:

Den 34 årige danska innermittfältaren har alltid haft en förkärlek till att gå framåt i banan och avlossa sitt skott. Nu med lite rotation och pusslande i laget sedan nyårsuppehållet har han fått tagit ett kliv framåt.
Han har spelat flera matcher som offensiv mittfältare och vid flera tillfällen även som CF i en 4-3-3 uppställning. Trots att det inte är hans naturliga position så har han levererat i samband med Midtjyllands extremt målrika matcher avlöst varandra.

En spelare som brukade spela CF istället är Onuachu men han har inte haft några lyckade månader direkt. Sedan nyårsuppehållet har han varit skadad och missat 10 matcher, sedan satt han på bänken och efter det gjort 2 st misslyckades inhopp. Enda han gjorde var att ta 2 gula kort och bli avstängd från matchen senast. Mycket tveksam om han startar i denna match ! 
Det betyder att Poulsen åter igen borde få chansen i en offensivare roll och öka sina möjligheter att åter igen måla ! Han står på 3 mål sista 5 matcherna nu.

Gustav Wikheim: 

Denna 25 årige norrman hör även han hemma på vänsterflanken men husserar mest som ytter i Midtjyllands 4-3-3 spel. Han har också varierat fram och tillbaka mellan sin naturliga position och CF rollen. 
Han levererar vart han är spelar och han är given i startelvan vilka laget än ska möta ! Men även han har fått mera offensiva uppgifter i.o.m att deras anfallare inte bombat in mål på slutet. Istället har han dragit sitt strå till stacken och gjort 4 mål sista 4 matcherna ! 
Det är faktiskt i dom 5 senaste matcherna Midtjyllands offensiv verkligen höjt sig och målsiffrorna 2,2,3,1,3 visar detta. Norrmannen verkar trivas med Poulsen vid sin sida och ska de ha chans att komma ikapp Bröndby gäller det att verkligen satsa full fart framåt igen !

Saker som talar FÖR och EMOT spelen: 

 Dessa spelare har gjort 7 mål tillsammans på sista 5 matcherna.

 Midtjylland snittar 2.75 mål framåt på hemmaplan så de skapar alltid massa chanser.

 Nordsjälland snittar 2 mål insläppta på bortaplan. 

 De vann nyligen mot just Nordsjälland på bortaplan med 1-2. (Poulsen gjorde mål då)

 Midtjylland måste vinna och såldes ösa på framåt, annars är nog ligatiteln helt körd. 

 De är i grunden mittfältare och inga egoister framför mål. (vilket är bra om man jagar målskyttar)

Med min tänkta offensiva matchbild så tror jag båda har stor chans att hamna i målprotokollet så länge inte tränaren hittar på någon ny uppställning igen !
Det räcker med att en av spelarna gör mål så går man plus på dessa spel då oddsen är så höga. 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Midtjylland – Nordsjälland Målskyttar 7/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades