Speltips: Melbourne City vs Wellington Phoenix 6/1

Melbourne City vs Wellington Phoenix. A-leauge Australien

Matchen:

Årets första vecka har inte alls börjat som jag hade tänkt mig. Stolpe ut, trots att man börjat på bästa tänkbara sätt. Först var det Melbourne City som på nyårsdagen hade allt i sina egna händer och hade chans att ge oss pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat, men som istället gick från 1-0 till en 2-1 förlust på bara några få minuter.

Sen följde ett hemmastarkt Apollon Limassol upp i onsdags med att för 6e gången på 7 försök spela under 2,5 mål mot AEL Limassol när man slutade spela boll efter 49 minuter och istället gick för 1-1 efter en sen kvittering av AEL.

Vi ger det ett nytt försök då jag nu har bestämt mig för att endast följa ett fåtal lag i dom ligorna jag känner till bäst. Bland annat Ayr United som spelar senare idag. Missa inte att kolla in den spel iden. Även om jag nu inte är någon specialist på Skottska Leauge One så är det ett lag som uppfyller alla kriterier att dra in fina pengar på då bolagen verkar ha glömt bort dom lägre divisionerna i England.

1.54 på att Melbourne City vinner sin match idag är perfekt att ta med på en dubbel. Av många faktorer. Dels så har Wellington har inte vunnit på 6 matcher, man har heller inte vunnit någon av sina senaste 9 bortamatcher…

Och för det tredje så har inte Melbourne City FC förlorat hemma mot Wellington på dom 7 senaste möterna lagen har ställts mot varandra. Senast va den 21 oktober när Melbourne vann hemma med 1-0.

Jag synar en Melbourne City vinst 1.54 på Betfinal idag.

Mitt spreadsheet 15e december- 15e Januari

 

Speltips: Melbourne City

Odds: 1.55

Spelstopp: 09.50

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Speltips: Melbourne City vs Wellington Phoenix 6/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades