Speltips : MAXSPEL, Kortrijk – Eupen Fotboll 27/1

Kortrijk – Eupen, Fotboll Belgien Jupiler League

Matchen:

Dagens speltips och mitt första maxspel på länge kommer från Belgien, den belgiska Jupilerligan i fotboll. Det är tabell 7an Kortrijk som tar emot Eupen som ligger näst sist på plats 15 ! 
Det kanske låter som en jämn match när man ser dom siffrorna men det skiljer otroligt mycket i form och speciellt målform när det gäller dessa lag.

Spelet jag kommer lägga pengarna på är Kortrijk över 1.5 mål till oddset 2.05. Trots att de “bara” snittar 1.6 mål framåt på hemmaplan så ser jag det som väldigt goda möjligheter att peta in minst 2 mål i denna drabbning och vinna. De ställs mot ligans absolut sämsta bortalag och Eupens målsnitt bakåt får även de mest inbitna fansen att skämmas. De snittar faktiskt otroliga 2.6 mål bakåt på resande fot och efter 13 tävlingsmatcher på bortaplan står de på 0-3-9 och målskillnad 13-31. Kortrijk är över hela säsongen inte ett så målrikt hemmalag, men det är säsongsinledningen som var kämpig och på slutet har de blommat ut ordentligt. Det är dom senaste 5 veckornas målform som jag hoppas kommer hålla i sig och fixa spelet åt mig.  

Jag rekommenderar alltid disciplinerat spelande och man ska aldrig spela för mer pengar än vad man har råd att förlora. Min summa har jag vunnit ihop denna månad och kan alltså med gott samvete följa magkänslan och skicka in pengarna. För jag har råd att förlora dom ! 
Så höj inte era insatser på detta spel om ni själva inte har råd att förlora pengarna, jag följer statistiken och magkänslan och kör.

Kortrijk:

Ja vad ska man säga om detta mittenlag ? De ligger helt klart rättvist på sin 7e plats för deras defensiv är verkligen under all kritik. Med 36 mål insläppta på 23 matcher så har de 5e sämsta försvaret i ligan. Det som räddar dom är deras massiva offensiv som höjt sig med flera snäpp sista månaden och gått över 1.5 måls linan framåt i nästan alla matcher de spelat under denna period. 
De har klarat detta spel i 7/7 och 11/14 senaste hemmamatcherna i alla sammanhang. Och i 5 av dessa matcher har de gjort 3,4 eller 5 mål framåt t.o.m ! Så det är ett målrikt lag som bjuder hemmafansen på både mål framåt och bakåt. Tittar man på alla matcher på slutet inklusive bortamatcherna så har de gjort minst 2 mål framåt i 8/10 senaste matcherna.

Att Kortrijk dessutom vunnit 6 raka tävlingsmatcher på hemmaplan stärker även det mitt spel och magkänslan säger att det är större chans på 2 hemmamål än 1 bortamål. Kortrijks och ligans skyttekung Teddy Chevalier har nu gjort 7 mål i dom 8 senaste matcherna och lär satsa allt framför för att behålla 1a platsen i skytteligan. 

Eupen:

Näst sist i ligan med raden 4-7-12 totalt och även sist i “borta tabellen” med raden 0-3-8. Målskillnaden efter dessa 11 matcher i ligan är 13-29 och ja, det är inte mycket som talar för dom i denna match. 
Det lilla lilla som talar emot detta spel är väl att Eupen spelat upp sig försvarsmässigt på slutet och spelat väldigt målsnåla matcher. Men merparten av dom är på hemmaplan och i en vänskapsmatch. På bortaplan har de faktiskt inte hållit nollan en enda gång i år. I årets bortamatcher har de släppt in minst 2 mål bakåt i 9/12 matcher. Så att de helt plötsligt skulle klara av att stå emot detta målrika Kortrijk under 90 minuter känns ganska ologiskt. Men sport är sport och allt kan hända, men magkänslan säger att de kommer fortsätta ha stora problem på bortaplan även imorgon kväll. 

Inbördes möten:

Belgiska ligan är väldigt målrik av sig och jag vet inte hur stora växlar man ska dra av deras inbördes möten. Det är målfester nästan varje gång dessa lag möts och spelet böljar fram och tillbaka och många chanser uppstår. Lagen har bara mötts 1 gång denna säsong och då vann Kortrijk med 2-1 på bortaplan och hade en 2-0 ledning redan efter 55 minuter av matchen. Tittar vi på matchen innan det så vann Eupen med 3-2 på hemmaplan och matchen innan det så blir det 3-3 när Kortrijk spelade hemma. 

Historiskt sätt mellan dessa lag så brukar Kortrijk ha lätt för Eupen på hemmaplan. De har mötts 7 gånger här och Kortrijk har vunnit 6 av dom. Även målspelet över 1.5 mål har suttit i 6/7 matcher för Kortrijk. 

Förra omgången: 

I förra omgången så vann Kortrijk en match där jag verkligen inte trodde på seger. De spelade borta mot Mouscron och lagen låg båda på 26 poäng. Själv hade jag spelat BLGM och blev föga förvånad när Kortrijk vann med imponerande 3-0 på bortaplan och enligt statistiken fullt rättvist också ! Matchen ägde rum i tisdags och laget har fått 4 dagars vila inför detta match.

Eupen spelade hemma mot Charleroi i onsdags och det slutade 1-0 och Eupen har alltså bara fått vila 3 dagar inför kvällens drabbning.
1-0 var verkligen missvisande siffror då Charleroi vann skott med 2-7, hörnorna med 2-10 och bollinnehavet 40-60%. Att segermålet var ett självmål var verkligen pricken över iet. 

Eupen brukar inte ha mycket att säga till om på bortaplan och här kommer de mest troligen få problem också. 

Utgångstips 2-0 och jag tror mycket mitt maxspel !

EDIT: Medans jag sov så har oddset ökat lite till faktiskt, det är uppe i 2.15 nu och jag hittar ingenting som förklarar ändringen. Målkungarna i Kortrijk ska vara tillgängliga och målformen är enorm. Om spelbolagen ändrar oddsen pga Eupen skrällvinst sist så kan de inte tittat på matchen för de vart direkt överkörda spelmässigt.
Men matchen verkar dela allas åsikter. När 1X2 oddsen släpptes i onsdags var oddset 2.10 på rak 1a. Efter 1 dag så var oddset nere på 1.75, och nu står 1an i 2.30. Det verkar ha kommit in stora pengar åt båda hållen och ett tips är såklart att vänta på elvorna om det saknas några viktiga spelare. Men jag har letat och hittar inget just nu iallafall.
Aja, jag säljer inte och kommer låta mitt spel stå !

Jag ligger just nu 9277 kr + i mitt spreadsheet denna månad (med nattens NHL tips levande) och har råd att lägga detta spel 😀

Lycka till om ni ryggar och kom ihåg, spela aldrig för mer pengar än vad du har råd att förlora !

Betfinal Fotboll

Tipsa om Speltips : MAXSPEL, Kortrijk – Eupen Fotboll 27/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades