12:00
Speltips
30 april 2019

Speltips: Maximilian Marterer - Juan Ignacio Londero - ATP München 30/4

Hej spelvänner! Mycket tennis runt om i världen spelas nu och jag utlovar fler rekar inom denna fantastiska sport. Det är en generationsväxling vi står inför och vi kan se de som länge dominerat ATP tourerna tappa position. Vi beger oss till München där vi ska se Londero spela mot Marterer. Häng med! 

Speltips: Marterer - Londero

Hemmaspelaren Maximilian Marterer mår inte bra fysiskt/psykiskt i dagsläget. Gav upp sin senaste match mot sin landsman Oscar Otte (rank 146) i andra set efter att ha blivit i princip helt utspelad. Marterer som var på gång ordentligt ett tag och hade en fin rank långt under 100, är nu plötsligt på rank 102. Visserligen är han fortfarande ung och har hela karriären framför sig, men efter den senaste insatsen så tyder något på att de inte stämmer till 100%. Visserligen hemmaplan här nu i München men motståndaren Londero är betydligt bättre än Oscar Otte. Marknaden är med på noterna här och oddset stiger successivt på Marterer. 

Argentinaren Juan Londero är en spännande spelare med hög kapacitet. Är i dagsläget rank 79 i världen och har slagit duktiga grusspecialister tidigare. Krossade bland annat sin landsman Federico Delbonis i februari månad i två raka set (6-1, 6-0) på grus. Delbonis som förövrigt är en ”allmänt känd” duktig grusspelare. Londero kommer visserligen med två förluster i ryggen, men inte direkt mot några duvungar - Auger-Aliassime och Paire. Nu är det en betydligt enklare uppgift som väntar trots att Marterer spelar hemma. 

Sammanfattning: Marterer - Londero 

Marterer gav upp sin senaste match mot sin landsman Oscar Otte. Mycket märkligt med tanke på att han behöver alla poäng han kan få. Otte var helt enkelt mycket bättre och Marterer är förmodligen skadad eller har utmaning med psyket. Londero som är betydligt bättre rank känns riktigt på gång, argentinaren som vunnit över flera erkänt duktiga grusspelsre. Marknaden är med på noterna här men LeoVegas och Unibet ligger högst på marknaden nu till 1,63 för vinst på Londero. Enkelt val och är man insatt i tennis och följer med i svängarna så är man tillfreds med argentinaren inringad på kupongen. 

Lycka till vid evt rygg!

Tipsa om Speltips: Maximilian Marterer - Juan Ignacio Londero - ATP München 30/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1,63 Londero 9/10 N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

30 april 2019

MATCHTID: 12:00

Match: Maximilian Marterer - Juan Londero
Spel: Londero
Insats: 9/10

ODDS: 1,63

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades