Speltips: Maxbet Örgryte – Falkenberg 3/6

Söndagens speltips är även ytterligare ett maxbet från min sida. 6st raka spel med 10.000 kr i insats har suttit och här går jag för nästa seger ! Det är topplaget Örgryte som möter Falkenberg och de har en stor sak gemensamt, de vet hur man gör mål. Detta ska givetvis utnyttjas när LeoVegas dukar upp oddset 1.71 och erbjuder det högsta värdet i skrivande stund. Detta är MITT maxbet och ingen ska spela för mer pengar än vad de har råd att förlora. Spela ansvarsfullt och efter egen kassa <3 

Maxbet: 

Tabell 2an Örgryte tar här emot serieledande Falkenberg. Efter förra veckans röda kort på Aliev och Lindström så rasar oddset just nu på en Falkenberg seger. Jag tror inte den seger kommer så lätt och man ska absolut inte underskatta Örgrytes som har en bra trupp med flera målskyttar. Jag ser ett toppmöte där lagen ligger 1a och 2a i antal mål framåt och som just nu har defensiva problem dessutom. LeoVegas ger mig 1.71 på BLGM och självklart trycker jag in ett maxbet här för detta spel kommer sitta med dunder och brak enligt mig ! Jag tror på en offensiv taktik från båda lagen och blir väldigt förvånad om något av försvaren lyckas hålla nollan trots avbräck i lagen.

Örgryte:  

Laget har legat 1a hela säsongen men fick senaste se sig passerad av just dagens motstånd. Örgryte fick nyligen skyttekungen Diego Montiel skadad och han saknades i förra matchen mot svårslagna Brage som bara har 1 förlust på 10 matcher. Brage vann med 3-1 men trots att skyttekungen saknades på mittfältet så skapade Örgryte mängder med chanser. Jag kan inte säga att laget saknade han offensivt men de saknades hans ledaregenskaper för att hålla ihop mittfältet. Brage fick styra och ställa första halvlek och ledde redan med 3-0 efter 60 min. Aliev gjorde sedan välförtjänt reduceringsmålet men tog sedan ett onödigt rött kort minuterna efteråt. I min 90 byttes Lindström ut och på vägen till bänken svor han några ramsor och fick även han rött kort.

Så Diego Montiel, Lindström och Aliev saknas i Örgryte och det är ju såklart den stora förklaringen till att oddset sjunker på Falkenberg. Är jag orolig ? Inte det minsta trots att 10.000 kr ska skeppas in. 
Örgryte har så bred trupp och ersättarna visade hunger sist och matchen innan när de fick chansen. 
Örgryte kommer nog forma samma offensiva trio som de spelade näst sist mot Värnamo. Då spelade Paulson, Ludwigson och Nilsson längst fram och de tog chansen. 4-0 skrev segern till och de var totalt överlägsna. Dessa 3 herrar stod för 2+2 poäng och här på Gamla Ullevi har Örgryte vunnit alla säsongens matcher med massa mål framåt. 2-1, 2-0, 3-1, 4-0 är resultaten och jag är övertygad om att de gör MINST 1 mål i denna match trots sina avbräck ! Seriefinaler på hemmaplan får man inte förlora och självklart kommer det bli rock n roll här då Falkenberg har stora hål i försvaret.

Örgryte har raden 4-0-0 och målskillnad 11-2 på hemmaplan och har alltså gjort minst 2 mål framåt i alla matcherna.

Falkenberg: 

Laget tog över serieledningen sist då man utklassade Värnamo på bortaplan med 1-4 och mitt förra maxbet satt med bred marginal till oddset 1.75. 
Trots att Falkenberg hade lagkaptenen borta i försvaret och spelmotorn Enock Kwakwa borta från mittfältet (rött kort) lyckades dom vinna med 1-4. 
Värnamo började överlägset bäst och borde tagit ledningen direkt men missade sitt kanonläge. Istället kontrade Falkenberg in 0-1 och Värnamo tvingades lyfta laget. 1-1 kom men 1-2 kom nästan direkt efteråt och i andra hl kontra dom sönder Värnamo.

Men trots att Värnamo är jumbo så skapade dom enormt många chanser och det visar att det finns stora luckor i serieledarnas försvar som även Örgrytes anfallare kan utnyttja. 
Jag som såg matchen kan ärligt inte förstå hur Värnamo INTE kunde göra 1-2 mål till, så många chanser släppte Falkenberg till !
Likväl är detta en seriefinal även för Falkenberg. Självklart ser de sin chans att göra ett ryck i tabellen och kommer mest troligt komma med en offensiv elva igen och förlita sig på sin superoffensiv. 

Falkenberg har raden 4-1-0 och målskillnad 14-7 efter sina 5 bortamatcher och har spelat resultaten 2-3, 0-2, 1-1, 3-4, 1-4 i sina matcher. 

Lagens form på hemma respektive bortaplan: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Båda lagen snittar nästan 3 mål framåt på hemma respektive bortaplan vilket är galet mycket mål.

 Örgryte saknas 2 viktiga innermittfältare och Falkenberg sin lagkapten och mittback så viktiga spelare saknas defensivt. 

 Förra årets möten slutade 2-1 Örgryte och 1-1 med Falkenberg som hemmalag. 

 En seriefinal som inget lag har råd att förlora, när första målet kommer blir det full satsning framåt av de i underläge. 

 Det finns en risk att tränarna går ut med en defensiv approach när det saknas viktiga defensiva spelare i en så viktig match. 

 Örgryte har klarat sig galant offensivt utan skyttekungen i senaste 2 matcherna. Men hur påverkar Lindströms frånvaro för offensiven då det bildas ett helt nytt innermittfält till denna match ?

Med dessa saker i bakhuvudet så tror jag faktiskt på en anfallsglad fotboll. Falkenberg har visat varje omgång att försvaret kommer i sista hand och målfesterna avlöser varandra pga deras spelstil. 
Fortsätter de likadant i denna match så kan det bli målkalas med fördel Falkenberg. 
Jag kommer även lägga ett sidobet (off the record) på Falkenberg Asian 0 till fina 2.18 då jag inte tror att Örgryte kommer göra fler mål än Falkenberg. 
Utgångstipset blir 1-2 med mersmak för ytterligare mål. 

Lycka till om ni ryggar och kom ihåg, ni ska inte höja er insats bara för att jag höjer ! Gillar ni inte spelet så avstå, håller ni med om maxbettet så ansvarar ni för eran egen höjning !

Tipsa om Speltips: Maxbet Örgryte &#8211; Falkenberg 3/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades