Daniel Royer New York Red Bulls

Speltips MAXBET: New York Red Bulls – Atlanta United 30/11 (MLS)

Returen mellan New York Red Bulls och Atlanta är kommen! Lika solklart som i första matchen, men frågan är vad siffrorna slutar på… 3-1, 3-2 eller 4-1?

 

Matchen

Returen mellan Atlanta och Red Bulls som slutade 3-0 sist till Atlanta, skall nu gå av stapeln. Ligans bästa hemmalag skall möta ligans bästa bortalag. Detta är dock sett till grundserien så nu ser det annorlunda ut. Det vi kommer få se är ett Atlanta som inte får förlora med 4 bollar. Framförallt ett Red Bulls som MÅSTE vinna med 4 bollar och hålla tätt bakåt. Det kommer bli målkalas tror jag, och det kommer vara spel på ett mål med mycket kontringar.

 

New York Red Bulls

Man ligger under med 0-3 inför returen och det krävs mycket för att man skall lyckas vända detta. Men är det något lag som skall klara av det, så är det just NY Red Bulls. Man har endast tappat 8 poäng hemma denna säsongen så starka är man. Frågan är bara om det räcker hela vägen. Att det blir en vinst räknar jag med, frågan är bara vad siffrorna slutar på. 3-1? 3-2?

 

Atlanta United

Med en bra första omgång och hela 3-0 med sig bör man egentligen kunna ta sig vidare till finalen. Med hela 32 poäng på bortaplanen på 17 matcher är man som sagt ligans bästa lag när man är på resande fot. Man har dessutom endast förlorat med 4 bollar (4-0) 1 ända gång under säsongen och detta var första matchen i serien. Detta är räknat både hemma och bortaspel också. Men nu är det slutspel så det är en annan situation man står i. Man leder trotts allt med 3-0 så risken för att man backar hem och vill “säkra upp” finns och då kan det fallera helt.

 

Varför?

✅   Hemmaplanen är alltid en stor fördel. Överlag vinner hemmalaget betydligt mer.

✅   New York Red Bulls MÅSTE vinna med stora siffror för att ha en chans till att gå vidare, så framåt kommer de gå.

✅   Med en statistik som talar sitt tydliga språk. endast 8 tappade poäng på 17 hemmamatcher…

✅   Atlanta United har 3-0 redan, så är inte ens i behov av att vinna, bara man inte släpper in 4 bollar ska man kunna ro detta i hamn.

 

Varför inte?

⚠   I slutspel kan allt hända. Om Atlanta backar hem och får ett mål i baken tidigt och kanske drar på sig ett rött kort kan det bli tufft att stå emot trycket som kommer vara på deras mål.

 

  • Liga:  MLS 
  • Speltips:   New York Red Bulls RAK 1:a @ 1.80x
  • Spelstopp:   30/11 | 01:30
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Red bulls atlanta ODDS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.