Speltips: Maxbet från Superettan 25/6

Måndagens speltips och Maxbet kommer från våran svenska Superettan. Det är två av ligans målrikaste lag som möts och med tunga målsnitt i ryggen så tror jag på samma utgång igen. 
Här tänker jag syna ett målspel som suttit i 7 raka och 16/17 senaste inbördes. Oddset är 1.60 och i skrivande stund är det bara Bethard och Betfinal som erbjuder så högt odds !
Detta är MITT maxbet och jag råder alla att spela efter egen plånbok !

Maxbet:

Här har jag åter igen grottat ner mig i en av favoritligorna med mitt favoritspel. I VMs skymundan har Superettan bjudit på målfester i varje omgång och svenska folket har gått miste om mycket fina pengar därifrån. 
I dom senaste 8 matcherna har BLGM suttit 8/8 ggr och över 2.5 mål i 7/8 matcher. Nu är det dags igen att sätta på Cmore och se en förväntad målfest 19.00 på denna måndag kväll. 
Det är tabell 7an Degerfors som tar emot serieledarna Falkenberg. Båda lagen har väldigt attraktiva målsnitt i sina matcher och flera duktiga offensiva spelare framåt. 
Lagen har mötts många gånger genom åren och det finns en fin röd tråd i deras matcher. Det är extremt sällan något lag blir nollat när de möts. 
Här synar jag BLGM till fina 1.60 hos Bethard utan att tveka och lägger 10.000 kr på detta. Båda lagen är i så bra målform att denna kanske t.o.m är klar innan halvlek. 

Degerfors: 

Laget ligger 7a totalt med raden 5-4-4 och målskillnad 20-20 efter sina 13 matcher. Det ger ett målsnitt på 1.54 mål framåt och 1.54 mål bakåt. 
På hemmaplan har de raden 2-1-2 och målskillnad 9-7. Det ger ett målsnitt på 1.8 mål framåt och 1.4 mål bakåt. 
Degerfors har spelat minst hemmamatcher av alla lag och hade mest troligen legat ännu högre upp om den siffran balanserats lite bättre.
Till start kommer med från flera målrika matcher. BLGM har suttit i 7/10 senaste och även över 2.5 mål i 7/10 senaste. 
Målkungen Sargon Abraham som toppar skytteligan följs av flera scouter och ryktas ha Göteborgs ögon på sig när han spelar.  
Han är absolut i sin livs form och har gjort otroliga 9 mål sista 7 matcherna. Hungrigare spelare får man leta efter i Superettan och Falkenberg kommer få det tufft med att stoppa honom. 

Falkenberg: 

Laget toppar hela serien med raden 9-3-1 och målskillnad 29-14 matcher. Det ger ett målsnitt på 2.23 mål framåt och 1.07 mål bakåt. 
På bortaplan har de raden 5-2-0 och målskillnad 18-9. Det ger ett målsnitt på 2.57 mål framåt och 1.28 mål bakåt. 
Falkenberg har hittat en makalös toppform och kommer med formraden 4-1-0 sista 5 matcherna. Då har de gjort 14-5 på dessa matcher. 
Nu ska de möta ett väldigt starkt offensivt Degerfors på bortaplan. Trots tuffa utmaningar denna säsong som resulterat i segrar så är detta långt ifrån en enkel seger. 
Degerfors och Falkenberg har egentligen samma situation denna säsong. De gör väldigt mycket mål men de har stora problem med att hålla tätt bakåt också. Detta är såklart grunden till reken och jag tror på en chansrik tillställning åter igen. 

Degerfors hemmamatcher denna säsong: 


Som ni ser blir det ofta målfester på här på Stora Valla och det totala målsnittet ligger på 3.2 mål. 

Falkenbergs bortamatcher denna säsong:


Som ni ser här så är Falkenberg också inblandade i många målfester denna säsong. 
På resande fort har de totala målsnittet 3.85 mål.

Inbördes möten mellan lagen: 


Mitt spel BLGM har suttit i 7 raka inbördes möten och i 16/17 senaste matcherna.
Detta är ett väldigt gott tecken på bra offensiver och svajiga försvar. Perfekt 👌

Saker som talar FÖR eller EMOT spelet: 

✅ Spelet har suttit i 7 raka inbördes och i 16/17 senaste mötena. 

✅ Båda lagen har en väldigt starkt målform. 

✅ BLGM har suttit i 80% av Degerfors hemmamatcher.

✅ BLGM har suttit i 85 % av Falkenbergs bortamatcher. 

⚠ De flesta “toppmöten” brukar börja avvaktande för att sedan ta fart efter 20-30 min. 

Kort analys. Jag väljer att spela BLGM istället för över 2.5 mål då flera toppmöten brukar sluta just 1-1.
Ni minns väl mitt förrförra maxbet på Örgryte – Falkenberg som slutade 1-1 i slutminuten ? 
Då vart det segerdans medan alla med över 2.5 ångra sig bittert för de blev giriga på några extra %. 
Nu tror jag det finns goda förutsättningar för över 2.5 mål också men när oddset är 1.60 på BLGM kan jag inte motstå det. 
Och kom ihåg, höj inte insatsen för att jag gör det. Detta är MITT maxbet, du ansvarar för dina egna vinster/förluster och spela bara på sånt du själv tror på. 

Lycka till om du ryggar !

Tipsa om Speltips: Maxbet från Superettan 25/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades