Speltips: Maxbet från Serie A, galen historik ! 2/9

Söndagens Maxbet kommer från Italienska Serie A och det är i mötet mellan Fiorentina och Udinese jag ska försöka investera pengarna. 
Här tror jag det blir en ganska ensidig historia där Fiorentina trampar gasen i botten direkt och jag väljer att lägga 10.000 kr på ett målspel !

Maxbet: 

Här möts förra årets tabell 8a Fiorentina och Udinese som slutade på plats 14 förra säsongen. 
Denna säsong har precis börjat och Fiorentinas premiär blev inställd pga olyckan som hände i landet. Därför har Fiorentina bara spelat en match hittills och som man imponerade med sitt nya 4-3-3 ! 
Udinese har spelat båda sina planerade matcher och förra säsongens fladdriga försvar verkar sitta i av det lilla man kunnat se hittills. 
Jag rankar Fiorentina som ett klart bättre lag än Udinese och inbördes så finns det ett stort psykologiskt spöke som Udinese inte blir av med. 
Här på Stadio Artemio Franchi har de extremt svårt att hålla tätt bakåt, men även när de möts på Udineses hemmaplan så har Fiorentina det väldigt lätt för att göra mål. 
Detta ska utnyttjas och jag maxar 10 Unit på “Fiorentina över 1.5 mål” som står i 1.66 i skrivande stund. 

Fiorentina: 

Det vackra och lilafärgade laget från lilla Florens går in i denna match som stora favoriter. Oddsen går sakna ner när du läser detta och med all rätt tycker jag. 
Laget ser högintressant ut i år även om det såklart inte räcker till att mäta sig med de största lagen i serien som Juventus, Napoli och Inter. 
Deras offensiv med Simeone och Chiesa ser otroligt vass ut och nu när de plockat in Marco Pjaca på lån så blir det riktigt roligt att se Fiorentina spela. 
I “andra vågen” kommer Benassi och Gerson på varsin kant att fylla på och tillsammans så smekte dom in 3 mål i premiären hemma mot Cheivo. 

Nu är Chievo ett av de sämre lagen i Serie A men Fiorentina fick den där drömstarten man ville ha. 6-1 är inga siffror man kan prata bort för spelmässigt körde dom verkligen över Chievo.
19-5 i målchanser och 15-3 i skott på mål säger det mesta. Tränaren Stefano Pioli har lagt till dom sista pusselbitarna och Fiorentinas lagbygge ska bli kul att följa denna säsong !

Udinese: 

Laget har startat denna säsong lika håglöst och klent som man avslutade förra säsongen. Anfallsmässigt har de petat in 3 mål på dessa 2 matcher man har då spelat 2-2 borta mot nykomlingen Parma och vann senast hemma med 1-0 mot Sampdoria som sålt sina 2 bästa spelare. 
Udinese hade en mörk avslutning med intriger i klubben och tränare som sparkades. De lyckades till slut klara nytt kontrakt med 5 poängs marginal och i år skulle de påbörja renoveringen i truppen. 

Bortaspelet är deras stora akilleshäl och de får inte spelet att fungera på resande fot. Bl.a har de förlorat 6/9 senaste och endast 1 seger, och den kom mot Verona som var hela Serie As sämsta hemmalag förra säsongen. 
Sett till Udineses trupp så är det ingenting som skrämmer lagen på övre halvan och jag tror de får en tuff säsong i år igen !
Och är det något lag Udinese avskyr att möta så är det just Fiorentina, här nedan ser ni deras inbördes möten som säger det mesta. 

Inbördes möten: 


Här ser ni lagens 10 senaste möten. Fiorentina har det psykologiska övertaget med 7-2-1 och målskillnad 22-8 !
Ni ser även att Fiorentina gjort minst 2 mål i 9/10 senaste mötena. 

Inbördes på Fiorentinas hemmaarena: 


Här ser ni hur ofta Fiorentina passerar över 1.5 mål när dessa lag möts. 
Faktum är att detta speltips har Fiorentina lyckats med i 11 raka möten och i 15/17 senaste matcherna inför sina hemmafans !

Udineses form på bortaplan i ligaspelet: 


Här ser ni Udineses 10 senaste bortamatcher i Serie A. 
Det är inget bra försvar alls de visat upp och de har släppt in minst 2 mål i 8/10 senaste. 
Då har t.o.m “smålagen” Parma, Benevento och Cagliari lyckats med detta. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Fiorentina trivs mot Udinese och har gjort över 1.5 mål i 9/10 senaste inbördes.

✅ Fiorentina har gjort minst 2 mål mot Udinese i 11 raka och 15/17 senaste hemmamatcherna. 

✅ Udinese har släppt in minst 2 mål i 8/10 senaste bortamatcherna i ligan. 

✅ Fiorentina vann med 6-1 i premiären hemma och fullständigt krossade Chievo spelmässigt och chansmässigt.

✅ Fiorentinas anfallsuppställning med Chiesa – Simeone – Pjaca kommer skapa massor av chanser ihop.

⚠️ Det är fortfarande tidigt på säsongen. Udinese vet såklart om deras dåliga svit mot Fiorentina och kan starta jättedefensivt för att försöka hålla 0-0 till pausen för att sedan lyfta laget i andra halvlek. 

Utgångstipset skrivs till 2-0 !

Lycka till om ni ryggar och kom ihåg, det finns inga säkra spel och satsa inte mer än va du har råd att förlora ! Du ansvarar för dina insatser !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Maxbet från Serie A, galen historik ! 2/9 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades