Speltips: Maxbet från Allsvenskan Söndag 15/7

Söndagens speltips och Maxbet kommer från våran svenska Allsvenskan. Det är Norrköping som tar emot Häcken på Östgötaporten. 
Ett stekhett hemmalag mot ett iskallt bortalag. Dessutom har Häcken bortamatch idag i EL kvalet (torsdag) och får bara vila 3 dagar medan Norrköping är utvilade.
Här skickar jag in pengarna och hoppas lagens form håller i sig ! 

Maxbet: 

Här möts tabell 3an Norrköping och tabell 8an Häcken. Det skiljer bara 6 poäng mellan lagen men det skiljer oceaner mellan Norrköpings hemmaspel och Häckens bortaspel.
Dessutom trivs Norrköping kopiöst mycket mot Häcken och kommer med 6 raka segrar inbördes ! 
Häcken spelar idag (torsdag) borta mot FK Liepaja från Lettland och får minimal vila inför denna svåra bortamatch. 
Norrköping däremot kommer med 7 dagars vila i benen. 
Inför hemmafansen ska de ha bra möjligheter att vinna igen men jag synar DNB till höga 1.66 hos Betfinal som erbjuder högst odds just nu !

Norrköping: 

Laget ligger 2a i hemmatabellen med raden 5-0-1 och målskillnad 12-6 på sina 6 matcher. Det räknas enkelt ut till 2-1 i snitt på sina hemmamatcher och som ni ser är de väldigt svårslagna. 
Okej de har inte mött de starkaste motståndarna än men det är svårt att prata bort 5 segrar på 6 matcher. Sedan är Häcken ligans 4e sämsta bortalag så man ska inte överskatta Häcken heller precis. 
Efter uppehållet har de bara spelat en match. Den tuffa bortamatchen mot DIF på Tele2 Arena som slutade 1-1. DIF dominerade stora delar av första halvlek medan Norrköping va det bättre laget i andra halvlek och jobbade hem en rättvis kvittering genom Simon Skrabb. 
Laget kommer utvilade efter den drabbningen och har nu förberett sig 7 dagar inför denna match. 
Norrköping har inga nya skador att rapportera om utan står endast utan Blomqvist och Baze som ändå redan missat alla matcher hittills. 

Häcken: 

Laget ligger på plats 13 i bortatabellen med raden 1-1-4 och målskillnad 4-8 på sina 6 matcher. De snittar bara 0.66 mål framåt och 1.33 mål insläppta. 
Med de siffrorna så har de gjort näst minst mål av alla på bortaplan och fortsätter det blir det såklart svårt att vinna mot Norrköping som snittar 2 mål framåt på hemmaplan. 
Häcken spelar alltså EL kval ikväll och just nu är det 45 minuter spelat och det står 0-0 på tavlan och 1-0 i skott på mål till hemmalaget. 
Efter uppehållet så spelade Häcken hemma mot Sundsvall och vann rättvist med 3-0. Frågan är bara hur trötta Häcken kommer vara med 3 st matcher på 8 dagar och 2 av dom på resande fot. 
Viktige mittfältaren Erik Friberg kanske missar matchen igen pga illamående och har missat de senaste matcherna. 
Hedlund, Källqvist och Ojala har missat många matcher och lär troligtvis missa även denna. 

Inbördes möten:

Som ni ser har Norrköping 6 raka matcher mot Häcken och har bra vind i de mentala seglen !

Här ser ni dom 5 senaste mötena när Norrköping haft hemmaplan. 
4 segrar med minst 2 måls marginal och ett kryss. 
Hemma har Norrköping alltid varit starka !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Norrköping har vunnit 5/6 hemmamatcher i år.

✅ Häcken har förlorat 4/6 bortamatcher i år.

✅ Norrköping har vunnit 6 raka matcher mot Häcken. 

✅ Häcken får endast vila 3 dagar medan Norrköping 7 dagar innan matchstart.

⚠️ Häcken är ett av Allsvenskans bästa hemmalag. Snart måste det släppa på bortaplan också.
Grundkapaciteten finns där. Men de har inte fått ut den än. 

Lycka till om ni ryggar och kom ihåg, det finns inga säkra spel !

 

Tipsa om Speltips: Maxbet från Allsvenskan Söndag 15/7 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades