Speltips: Maxbet Fotboll Fredag 4/5

Dagens speltips och maxbet från min sida kommer från Polen. Det är lite fotboll som ska sparkas och det är i nedlfyttningsgruppen i omgång 34 denna match kommer från. 
Eftersom jag är en statistiknörd så kan jag bara inte motstå detta spel trots att det finns en varningsflagga på matchen.
Det som gör att jag gillar dessa TRE spel är hur Cracovia och Slask Wroclaw spelat sista 10 omgångarna !

Men detta är vad JAG kommer spela och DU ansvarar för din insats om du ryggar !

Maxbet: 

Detta är mötet mellan grupp 1an Cracovia mot grupp 3an Slask Wroclaw. Det är två väldigt målrika lag som möts och ja, jag tror alla sviter kommer fortsätta ikväll !
Med 4 omgångar kvar så är Cracovia redan klara med Slask Wroclaw måste knipa minst 1 poäng på de sista 4 matcherna för att vara på säker mark. 
Kan absolut låta som en avslagen tillställning men dessa lag är alltid inblandade i målfester och även dom 2 senaste inbördes har slutat målrikt. 
Statistiken och min magkänsla säger samma sak, dessa lag kan verkligen inte hålla tät och har så pass bra målsnitt framåt och bakåt att jag tvekar inte en sekund. 
Med många vinster i ryggen så får det bära eller brista, är det nån gång man ska lägga ett maxbet så är det när man vunnit pengarna och magkänslan känns bra. 

Cracovia: 

Innan nedflyttningsgruppen började så hamnade laget på plats 10/16 i grundserien. Där fick de hemmaraden 5-7-3 och målskillnad 23-23 efter 15 matcher. Det ger ett målsnitt på 1.53 mål framåt och 1.53 mål bakåt.
Med det spelet missade de mästerskapsslutspelet med 4 poäng och var på förhand en av favoriterna att vinna denna grupp. 
Men det är alltså lagens 10 senaste ligamatcher på hemmaplan som fångade min uppmärksamhet på detta spel.
De har spelat Över 2.5 mål i 9/10 senaste hemmamatcherna !
De har spelat BLGM i 9/10 senaste hemmamatcherna !
De har spelat M.I.B.H i 7/10 senaste hemmamatcherna !

Slask Wroclaw:

Innan nedflyttningsgruppen började så hamnade laget på plats 11/16 i grundserien. Där fick de bortaraden 0-4-11 och målskillnad 14-34. Det ger ett målsnitt på 0.93 mål framåt och 2.26 mål bakåt. 
Med det spelet blev de det sämsta bortalaget och 0 segrar säger väl det mesta ? Men idag tror jag de kommer ha ganska bra chans till poäng och seger då hemmalaget inte har något att spela för. 
Jag tror på en avslappnad inställning från Cracovia likt en träningsmatch medan Slask Wroclaw måste jaga poäng. Enligt mig öppnar det för en svängig och chansrik match vilket gynnar målproduktionen i matchen.
Även Slask Wroclaws statistik tilltalade mig ordentligt. 
De har spelat över 2.5 mål i 10/10 senaste bortamatcherna !
De har spelat BLGM i 9/10 senaste bortamatcherna !
De har spelat M.I.B.H i 7/10 senaste bortamatcherna ! 
(Intressant fakta att det blivit 9 straffar på deras 10 senaste bortamatcher vilket indikerar på riktigt dåliga försvar bland dessa lag)

Inbördes möten:

Lagen har mötts 2 ggr tidigare denna säsong, första matchen vann Slask Wroclaw med 2-1 på hemmaplan. Andra matchen vann Cracovia med 2-1 på hemmaplan.
Alla mina 3 utvalda spel satt i båda matcherna, alltså 6/6 vinster om man ser till säsongens tidigare möten. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Det är två väldigt dåliga försvar som möts som sällan håller tätt bakåt.

 Båda lagen är inne i en väldigt målrik period på hemma respektive bortaplan.

 Hemmalaget som är stråt bättre kan spela avslappnat men bortalaget jagar poäng, borde bli många chanser åt båda hållen. 

 Båda lagens anfallsspelare är tillgängliga till start.

 Över 2.5 mål har suttit i totalt 19/20 gemensamt senaste matcherna på hemma respektive bortaplan.
BLGM har suttit i totalt 18/20 gemensamt senaste matcherna på hemma respektive bortaplan.
M.I.B.H har suttit i totalt 14/20 gemensamt senaste matcherna på hemma respektive bortaplan. 

  Lagen har knappt något att spela för då nedflyttningsgruppen är i stort sätt redan avgjord. Men det behöver inte vara negativt heller, tar båda lagen detta som en träningsmatch så kan målen trilla in titt som tätt.
Alla vet väl om att träningsmatcher ofta blir målrika av en anledning ! Jo det är slappt i försvarsspelet då.

Med dessa förutsättningar så förstår även jag att risken finns för två lag på 80% energi då den nästan saknar värde. Men statistiken och magkänslan är fin och jag tänker löpa hela linan ut !
Utgångstipset får bli 1-2 då bortalaget borde ha lite mera glöd från start. 

Lycka till om ni ryggar och kom ihåg, DU ansvarar för DIN insats !

Översta spelet är inlämnat på Betsson där oddset var högst i skrivande stund.
De två undre på LeoVegas för oddset var högst där på dom två spelen. 

Tipsa om Speltips: Maxbet Fotboll Fredag 4/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades