Speltips: Maxbet Fotboll Fredag 18/5

Fredagens speltips är även mitt 5e maxbet jag postar för er. Här ska jag lägga pengarna på fotboll från Island, och jag hoppas denna match fredag kväll kan bli lyckad och vi skålar in en bra helg tillsammans !
3/4 maxbet har suttit och alla har haft odds över 1.70. Här kryper jag precis under och hittat ett statistiskt fint spel till 1.68 som har suttit i 15/16 senaste inbördes möten !!
Detta är MITT maxbet, och du ska aldrig satsa mer pengar om du själv inte tror på spelet och har råd att missa. 

Maxbet: 

Här beger jag mig till de Isländska bakgårdarna för att se när förra årets överlägsna ligavinnare Valur ta emot tabell 2an Stjarnan. 
Nu är det ny säsong som precis har börjat och tabellen har inte satt sig än. Lagens försvar har mycket att finslipa på för det REGNAR in mål när dessa lag spelar, speciellt bortalaget. 
3 omgångar är spelade och här möts alltså förra säsongens överlägset målrikaste lag, båda lagen snittade 2 mål framåt och 1 mål bakåt. Målformen har hållt i sig till denna säsong och här spelar jag 10.600 kr på BLGM till fina 1.68 hos Betfinal och Nordicbet. (Jag försökte med 10.000 direkt men omsättningen 3 dagar i förväg var så låg att jag fick inte igenom mitt bet utan fick dela upp det på 2 bolag)

Valur: 

Laget vann alltså ligan förra året med förkrossande 12 poäng ner till just Stjarnan som i sin tur hade 3 poäng ner till 3an. Valur slutade på raden 15-5-2 och målskillnad 42-20 på sina 22 omgångar. 
Med det spelet nådde de Champions League kval men där åkte de ut direkt. Istället fick de spela Europa League och där vann de mot Ventspils men åkte ut i omgången efter mot Domzale efter 2 målrika matcher som slutade 1-2, 3-2.

Här i Island förväntar sig alla att ligan ska springas hem av Valur igen men de har haft lite tveksamma resultat inledningsvis. 
De har börjat säsongen med resultaten 2-1, 0-0, 2-2. Och då har de mött bl.a nykomlingen så försvaret har verkligen inte satt sig än.   
Så totalt har de 4-3 efter 3 omgångar och alla offensiva spelare från förra säsongen är kvar även i år. 

Stjarnan: 

Laget slutade 2a förra säsongen och efter sina 22 omgångar stod laget på raden 10-8-4 och även dom var mycket svårslagna. Målskillnaden skrevs till 46-25 och även dom snittade 2 mål framåt och 1 mål bakåt. 
Med det spelet nådde de Europa League kvalet men åkte ur direkt när de fick motstånd från Irland. Denna isländska liga står sig inte högt i Europa och när det väl kommer fram “stjärnor” så går de till våran Allsvenska eller någon annan lågt rankad liga. Så hela ligan är full av medelklass eller korpennivå och som ni förstår är det anledningen till att försvaren inte är dom bästa. 

Trots Valur dominans i ligan så är Stjarnan faktiskt det lag som har stått emot dom bäst. Tittar man på inbördes möten blir det nästan ALLTID BLGM och Stjarnan t.o.m vunnit flera av matcherna. 
Stjarnan har börjat denna säsong med rena målfesterna och resultaten har skrivits till 2-2, 2-3, 3-3. 
Så totalt har de 7-8 i målskillnad efter sina 3 matcher och här lär målkalaset fortsätta !

Målform hos lagen: 


Här kan ni se lagens målform både från ligan och cupspelet som startade innan ligasäsongen. 

Inbördes möten: 

Här ser ni lagens 16 senaste inbördes möten. Båda lagens offensiver är välslipade och spelet BLGM har suttit i 15/16 senaste mötena ! 

Saker som talar FÖR och EMOT reken: 

✅ Båda lagen öser in mål samtidigt som försvaren darrar ordentligt. 

✅ Hemmalaget har gjort minst 2 mål framåt i 10 raka hemmamatcher och bortalaget minst 1 mål framåt i 12 raka bortamatcher. 

✅ Detta spel har suttit 5 ggr i rad och 15/16 senaste matcherna. 

✅ Detta är endast omgång 4 och tittar man på de tidigare omgångarna är det STORA hål i båda lagens försvar samtidigt som lagen levererar framåt.

⚠ Efter säsongsinledningen med många bakåtmål kanske tränarna tänker lite mera defensivt inför denna tidiga tänka “seriefinal”. 

Med dessa i bakhuvudet så kan jag bara inte släppa detta spel, pregame tycker jag detta odds är heeeeelt galet högt ! Denna liga är generellt målrik och det är dessa 2 lag som drar upp snittet. 
Att spelet sedan suttit i 15/16 senaste är ju bara en grej jag inte kan blunda för även om det såklart inte lämnar några garantier. 

Lycka till om ni ryggar och kom ihåg, ett maxbet betyder inte vinstgaranti och du ska bara spela för pengar du har råd att förlora !

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.