Speltips: Maxbet där klasskillnaden bör avgöra 15/11

Torsdagens speltips och Maxbet kommer från UEFA Nations League där VM 3an Belgien tar emot gruppens slagpåse Island. 
Här ska det råda stor klasskillnad på lagen men även motivationsfaktorn pekar på Belgien. 
Spelmässig kross att vänta !

Maxbet: 

Dags för UEFA Nations League igen och här tycker jag mig funnit ett spel där oddset uppnår maximalt värde och tömmer hela magväskan på spelet. 
Förra gången Island och Belgien möttes la jag 5.000 kr på Belgien -1.5 till otroligt fina 2.23. (Belgien vann med 3-0 borta) De andra spelgrupperna “fann” spelet 2 dagar senare och fick bara 1.85 istället efter oddset rasat. 
Likt då kommer jag nu spela -1.5 Belgien till 1.69 på Nordicbet. Tycker oddsets värde är otroligt högt med tanke på att Belgien är/ska vara flera klasser tyngre och dessutom har motivationen på sin sida inför matchen och hemmaplan !
-1.5 Asian @1.69 spelas 10/10 Unit !

Belgien: 

Laget gjorde ett imponerande VM och slutade 3a efter att ha daskat till England i bronsmatchen med fina 2-0 och segern var aldrig hotad. Efter den turneringen har man spelat 4 matcher i olika sammanhang. 
2st segrar här i Nations League med 3-0 seger mot Island borta och 2-1 seger mot Schweiz sist. 
Utöver dom matcherna har man spelat 2st vänskapsmatcher där man vann mot Skottland med 4-0 på bortaplan och sist 1-1 mot Holland. 

Med Hazard tillbaka i spel efter sin skada så ser jag inte mycket som talar emot en enkel hemmaseger denna kväll.
Trots att Lukaku och Mertens inte gjort så mycket mål i klubblagen som de brukar så levererar de alltid när de drar på sig landslagströjan. Och hemma mot ett ganska omotiverad Island så bör man springa över dom fullständigt om de bara ger 100 % hela matchen !

Island: 

Laget ligger sist i denna grupp med hopplösa raden 0-0-3 och målskillnad 1-11. 
Man är ju till 100 % redan klart för nedflyttning till “Liga B” och frågan är vilka spelare Erik Hamrén kommer med till start och hur motiverade dom är när det inte finns något att kämpa för. 
Laget i sig har haft en riktig svacka under en lång period nu och har raden 0-3-7 sista 10 matcherna med målskillnad 10-26.

Laget har väl lyft sig lite dom 2 sista matcherna man spelat. 2-2 i en träningsmatch mot Frankrike säger kanske inte så mkt men man hade faktisk 0-2 ledning och hela världen satte kaffet i halsen.  Men växlade upp och fick in 2 st sena mål och räddade ansiktet lite. Men när det väl blev tävlingsmatch igen och kniven mot strupen mot Schweiz så föll man åter igen. 
1-2 förlust på hemmaplan trots att spelet och chanserna skapades. Nu ska man spela borta mot stora stygga Belgien som är bättre på alla 11 positioner och utan motivation kommer nog detta bli en mörk kväll för Island och Hamrén…… IGEN !

Lagens resultat senaste 10 matcherna: 

Siffror från förra mötet med Belgien på bortaplan: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Belgien är bättre än Island på alla 11 positioner.

✅ Belgien KROSSADE Island sist på bortaplan med 0-3. (siffror i underkant)

✅ Vinner Belgien denna match räcker det med kryss i den svåra avslutande bortamatchen mot Schweiz.

✅ Belgien har 5-1 i målskillnad medan Island har 1-11. 

✅ Belgien har åter Hazard i matchform efter hans skada som höll honom borta 3 matcher. 

⚠️ Endast EN sak kan fälla detta spel. UNDERSKATTNING från Belgiens sida.
Frankrike gick ut och trodde de skulle leka hem segern i träningsmatchen mot Island och pang hade man 0-2 i baken.
Nu tror jag inte detta kommer ske men det är nog det enda som talar för en skräll. 

Lycka till om ni ryggar detta Maxbet !
Kom ihåg att spela aldrig för mer pengar än vad du har att eventuellt förlora. 

 

Tipsa om Speltips: Maxbet där klasskillnaden bör avgöra 15/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades