Speltips: MAXBET Atlanta United – New York Red Bulls 25/11 (MLS)

Trotts semifinal mellan Atlanta United och NY Red Bulls känns det som finalen ska spelas. Ligans två överlägset bästa lag sett till grundserien.

 

Matchen

Första mötet i semin mellan Atlanta United och New York Red Bulls går av stapeln på söndag kväll… och här ska vi syna överoddset i min mening. Jag sa tidigt under säsongen att det troligen kommer stå mellan dessa lag och nu möts de i semin. Kommer bli ett spännande möte men där fördelarna som hemmaplanen kommer spela stor betydelse. Båda lagen är extremt starka hemma. Kommer bli en betydligt tuffare match nästa vecka i returen, både för Red Bulls som kommer behöva jaga vinst, och för Atlanta som kommer behöva försvara segern i denna matchen. Inget annat är okej mer än att gå till nästa möte med minst 1 måls vinst här. Tror inte ens att man kan vara nöjd med det faktiskt. Borde ha en 2-0 seger med sig för att ens ha en chans borta mot Red Bulls.

 

Atlanta United

Denna säsongen har gett oss fina vinster i form av Martinez som målskytt! Speciellt när de spelat hemma. Han har inte alls varit i samma form de senaste, men å andra sidan har det varit slutspel och lagen måste toppa formen och man spelar mer defensivt. Dock vill jag tro att det inte finns en chans i hela universum att man skulle tappa en seger hemma i första mötet. Räcker med att det kommer bli en väldigt tuff match borta i nästa match.

 

New York Red Bulls

Första mötet borta kommer man definitivt försöka hålla igen och stänga bakåt, men med ett så offensivt lag som Atlanta lär det bli svårt att hålla nollan. Man kommer i returen hemma om ca 1 vecka försöka avgöra då hemmaplan är en stor faktor i USA och dess ligor. Dessutom är det inte många lag i ligan som är bra borta. Så, att matchen skulle sluta 1-0, 2-1 eller absolut i värsta fall 2-0 är inte hela världen.

 

Varför?

✅   Hemmaplanen är alltid en stor fördel. Överlag vinner hemmalaget betydligt mer.

✅   Att förlora sin hemmamatch betyder i princip att man förlorat sin plats i finalen. Atlanta kommer gå betydligt hårdare och mer framåt då de är i behov av att vinna.

✅   New York Red Bulls har sin hemmamatch kvar om ca 1 vecka så de kan fokusera på att det inte ska rinna iväg för mycket och stänga Atlanta helt.

✅   Bortastatistiken talar sitt tydliga språk även att det är ligans 2 bästa lag som möts både sett till borta / hemma-statistik. Red Bulls har 43 poäng på 17 hemmamatcher, men endast 28 poäng på sina 17 borta-matcher.

 

Varför inte?

⚠   Inbördes möten har New York Red Bulls vunnit både borta och hemma 3 av 4 matcher. Dock inte mött varandra i slutspelet ännu så dubbelmötet fokuseras det nog på att vinna sin respektive hemmamatch.

 

  • Liga:  MLS 
  • Speltips:   Atlanta United RAK 1:a @ 1.74x
  • Spelstopp:   25/11 | 23:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Atlanta NY Red Bulls ODDS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.