Speltips: Maxbet, 5e raka ? PL 15/12

Lördagens speltips och Maxbet kommer från PL och det är Crystal Palace som tar emot Leicester.  På pappret inte det mest glamorösa mötet man sett fram emot på TV:n men jag tycker mig hittat ett kanonspel i matchen som måste synas ! 

Maxbet: 

Efter att ha satt 4st raka Maxbet i våran Maxbetgrupp  👉“Endast Maxbet”👈 så är det dags att testa vingarna igen. Med flera vunna hörnspel på slutet med Bl.a 3.20 oddsaren på Tottenham igår så testar jag lyckan på min favoritmarknad igen. 
Denna gång är det hörnstarka Crystal Palace som tar emot ett defensivt starkt Leicester som hittat formen. I mitt huvud talar detta för en hörnkavalkad av hemmalaget och spelar här “Crystal Palace över 5.5 hörnor” till oddset 1.66 på Unibet.  10/10 Unit lägger jag !

Crystal Palace: 

Laget ligger på en svag 16e plats med raden 3-3-10 och målskillnad 13-23. 
Med den målskörden har man gjort minst mål i hela PL och saknaden av Benteke är stor. Lagets offensiva fixstjärna Wilfred Zaha har haft problem med målskyttet trots att han skjuter så fort han får läge. Detta är såklart en stor anledning till att laget ligger där dom gör. 
Till start kommer laget med väldigt dålig poängskörd. 
1-2-7 är formraden och endast en 2-0 seger mot Burnley har fansen kunnat hurra åt. Men spelet är faktiskt bättre än vad resultatraden visar. 
Man kommer till många avslut, många inlägg och man har ju faktiskt gjort 5 mål framåt sista 3 matcherna. Men försvaret sviker och därför uteblir poängen som laget behöver. Detta gynnar såklart hörnorna då laget måste jobba framåt i 90 min och ofta får jaga i underläge. 
Nu tar man emot Leicester som helt plötsligt börjat spela bra defensivt och det kan nog dröja innan Crystal Palace får in ett mål. Perfekt för hörnorna i såna fall.  

Leicester: 

Laget ligger på en 9e plats med raden 6-4-6 och målskillnad 21-20. 
Efter en förvånings värt bra inlednings av säsongen så har laget satsat mer på försvaret och tajtat till det ordentligt. Men då har man tappat anfallskraft och många matcher har slutat kryss istället. 
Tittar vi på formraden sista 10 matcherna så har de raden 2-5-3 och målskillnaden 8-10 och ni ser vad målsnåla matcherna varit. 
Detta har ju gjort att det oftast är två lag som manar på framåt och det gynnar såklart hörnorna. 
Nu är spjutspetsen Vardy fortfarande borta från spel och på resande fot tror jag inte de kör med någon superoffensiv taktik direkt. 
Jag tror på en jämn match över 90 min där Leicester kommer tillåta Crystal Palace att hålla i taktpinnen första 20-30 min innan bollinnehavet jämnar ut sig. 

Crystal Palace hörnstats hemma:

Som ni ser är de otroligt starka på att skapa hörnor med väldigt mycket speed på kanterna. Ö5.5 hörnor har passerats i ALLA hemmamatcher i år, även mot topplagen Tottenham, Arsenal och Liverpool.

Leicesters hörnstats borta:

Här ser ni hur Leicesters matcher sätt ut. I 4 raka bortamatcher och i 7/10 senaste matcherna totalt har man släppt genom minst 6 hörnor.

Inbördes hörnstats: 

Här ser ni lagens 8 senaste inbördes möten. 
Crystal Palace har gått över 5.5 linan i 4/4 hemmamatcher och i 6/8 totalt.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Crystal Palace anfaller mycket på kanterna och skapar många hörnor.

✅ Crystal Palace har löst denna lina i alla 7 hemmamatcher denna säsong.

✅ Leicester har täppt till försvaret sista 10 matcherna och släpper till många hörnor istället för mål. 

✅ Med bara 2 poäng ner till nedflyttningsstrecket är det dags för Crystal Palace att ta tag i spelet och jag tror de kommer öppna väldigt starkt. 

⚠️ Zaha avstängd, han som tar mest skott men hörnorna har kommit från alla inlägg som styrts ut över linjen. 

Utan honom blir det en målskytt mindre iofs som kan göra 1-0 och troligen kommer Crystal P få jaga hela matchen igen.

Speltips: Crystal Palace över 5.5 hörnor
Odds: 1.66
Spelstopp: 16.00
Spelbolag: Unibet

200 % upp till 1000 kr
(Väldigt lågt omsättningskrav)
Unit: 10/10 

Lycka till om du ryggar detta Maxbet !
Kom ihåg, ett Maxbet betyder inte att det är ett säkert spel. 
Spela förnuftigt och satsa aldrig mer än vad du har råd att Ev förlora. 

Tipsa om Speltips: Maxbet, 5e raka ? PL 15/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades